RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Čenej 6.2.2011
brainstorm:
Aktivnosti na aerodromu Čenej, danas oko podne.
Porodica Zlokas sa opakim Mesešmitom parali su nabo nad aerodromom. Mirče je sa Stork-om sa promenljivim uspehom tražio zimske termale. Sale je isprobao "mališu" HK250, i utvrdio da ipak mora baš sve šrafiće da zavrne ;-)
Ja sam provozao 'svakodnevne' modele, Swift-a i Rational. Pridružio nam se i lokalni "profesionalac", verovatno u potrazi za klopom, pa smo malko leteli zajedno! :D
Dan je bio perfektan, ne tako hladan, sa vrlo malo vetra. Baš smo se nauživali!
Evo malo sličica...
jrlotpi:
--- Quote from: brainstorm on February 06, 2011, 09:57:59 PM ---Aktivnosti na aerodromu Čenej, danas oko podne.
Sale je isprobao "mališu" HK250, i utvrdio da ipak mora baš sve šrafiće da zavrne ;-
--- End quote ---
Cekaj jel ja vidim dobro,jel procita dobro
SABURO:
:)aplauz zavidim vam. Lepi modeli, a 109-ka pogotovo izgleda veoma lepo i mocno.. (res)
Btw, Bane ovaj zuti elektro avion mnogo lici na Fliton Jumping Jack? Kakvi su ti dosadasnji letni utisci u vezi tog modela?
()-()
bimmer:
Svaka cast momci! Nista ne smeta zaostali snijeg ;namig
Lijepe ptice
()-()
brainstorm:
--- Quote from: SABURO on February 06, 2011, 10:17:04 PM --- :)aplauz zavidim vam. Lepi modeli, a 109-ka pogotovo izgleda veoma lepo i mocno.. (res)
Btw, bane ovaj zuti elektro avion mnogo lici na Fliton Jumping Jack? Kakvi su ti dosadasnji letni utisci u vezi tog modela?
()-()
--- End quote ---
Da u pravu si liči na JJa ali je nešto manji po dimenzijama. Kupio sam ga od Bate u havarisanom stanju. Nos mu je bio razbijen do firewall-a.
To je jedna od onih konstrukcija gde se motor montira na letvicu, tako da kad ga je Bata 'zabo' sve to se skrckalo u čačkalice do kabine.
ModelXpert ga je pravio pod nazivom Rational a prodavao Lindinger do pre par godina.
Nakon reparacije gde sam rekonstruisao ceo nos, po onom što je ostalo, ubacio HK komponente, 10x7 elisu, dosta snage, i moram priznati da danas leti dosta ravno i stabilno. Obzirom da je to moja prva reparacija i uopšte rad sa balzom i lepkom, bio sam veoma iznenađen kako je stabilno leteo.
Imao sam nameru da vežbam 3D sa njim ali izgleda da mu je F3A stil ipak prava mera.
U svakom slučaju, mislim da Jumping Jack može biti samo bolji, jedno vreme sam se nosio mišlju da ga pazarim, ali priča Sebart je prevagnula :-)
Mada, nikad se ne zna...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version