RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Okto2
SaleR:
Vrsac pre 2 dana...
Sale
fenix:
Jos jedan OKTO svaka cast :)aplauz (pijemo)
gizmo:
ohooo MK sekta nam se lagano, ali sigurno prosiruje ()-() :)aplauz
Jesu ti ovo Droidworx nogice ili si sam pravio?
@Fenix - letelice nam apsolutno isto izgledaju (3 nogice i kolicina i raspored diodica), jedino sto sam ja gore stavio neku tvrdu plasticnu ciniju za salatu :big smile jer mi ona njihova mekana
ne uliva ni malo poverenja da moze da zastiti elektroniku.
fenix:
--- Quote from: gizmo on September 07, 2011, 12:22:20 PM ---ohooo MK sekta nam se lagano, ali sigurno prosiruje ()-() :)aplauz
Jesu ti ovo Droidworx nogice ili si sam pravio?
@Fenix - letelice nam apsolutno isto izgledaju (3 nogice i kolicina i raspored diodica), jedino sto sam ja gore stavio neku tvrdu plasticnu ciniju za salatu :big smile jer mi ona njihova mekana
ne uliva ni malo poverenja da moze da zastiti elektroniku.
--- End quote ---
E pa kume to se zove pravi klon (pijemo) ja prihvatam ono sto je isprobano i sto je funkcionalno.Neka sto je klon okto nego i bradice su nam indeticne :_D Za sada je razlika u camerici mada GH2 se smeshka (pijemo) Sto se tice poklopca koji kosta 25 eurica veoma losh kvalitet jedva nalijeze tako da je na dva mjesta malo popucao a o eventualnoj zastiti da i ne govorim.U buduce ce se i to projmijeniti ali cu gledati da ne bude slicna tvojoj, barem malo da ima razlike.
darko:
Sinoć sam slučajno listajući kanale naisao na CG kanal kad ono tamo Fenix promovise svoju novu letjelicu i vrsi ubrzani besplatni marketing za AP u C. Gori !
Baš sam bio prijatno iznenađen da se i na TV može vidjeti nešto o modelarstvu !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version