RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Okto2

<< < (25/31) > >>

jrlotpi:
Sve pohvale za helimrrrmmoktopotase prelepe stvacice ,ovako kad gledam sa strane pozeleo bih i sebi jednu takvu napravu sa dobrom opremom za snimanje.

Da li znate sa kojom opremom je snimana elektrana Fukusima.

gizmo:

--- Quote from: JRlotpi on September 18, 2011, 07:29:06 PM ---Da li znate sa kojom opremom je snimana elektrana Fukusima.
--- End quote ---
http://photos.oregonlive.com/photo-essay/2011/03/fukushima_dai-ichi_aerials.html

fenix:
    Prije par dana kompletirao sam nosac za GoPro.Posto su dosadasnji experimenti bili bez nosaca kamere GoPro je snimala nogice  :big smile tako da se sami nosac kamere mora dosta postaviti naprijed ispred nogara,naravno ako se zeli snimati prema dole takodje treba nosac kamere dovoljno spustiti da opet nogice nebi bile u kadru.Posto sam imao ovaj nosac za manje camere njega sam malo prepravio i umjesto mikro servoa stavio sam standard Graupner C 577 servoe za nick i roll.Nosac aparata sam postavio na sharke a te sharke su povezane sa roll srvom.Za razliku od mikro servoa koji su predvidjeni za ovaj nosac ovi servoi odradjuju dobro posao.Naravno ovaj camera mount je samo privremeno rjesenje dok mi ne stigne profi nosac za vece camere.Sa ovim nosacem sam izpraxao podesavajne camera mounta preko programa a sto je najbitnije sluzi cemu je namjenjen.U prilog par fotografija i video koji je naravno snimljen na nasoj Arizona experimentalnoj lokaciji tako da su u kadru gume ,smece prashina....tako da sa ovih lokacija nece biti vise snimaka a poslije ovih kisa i rastjeranih oblaka bice da se snima ljepshih kadrova  (pijemo)

gizmo:
Dobro si to izveo sa nosacem  (res)

Moja nova orlusina je poletela :)

bimmer:
Srecno bilo! puno lijepih kadrova ti zelim!

--- Quote from: gizmo on September 22, 2011, 09:30:23 AM ---Dobro si to izveo sa nosacem  (res)

Moja nova orlusina je poletela :)

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version