RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Okto2

<< < (2/31) > >>

banga:
svaka cast frejm si radio sam ili si uzeo gotovi. koju si elektroniku koristio - kontorler i kojem motore posto sam krenuo praviti novi quadcopter ovaj puta jos bolji

gizmo:
Hvala :)
Kupio sam Okto2 kit. FC 2.1, BLC2.0 kontroleri, gps, kompas... :)
Treba mi jos samo neki dobar camera mount.

DavorVŽ:
Odlicna masina, ja imam hexu i upravo se zavrsava quad, kompletan frame je home made dizajn, G10 crno lakiran, krakovi alu 10×10mm plastificirani, nosaci kamere 2 verzije, jedan manji za gopro i manje fotice a drugi malo ozbiljniji za dslr i vece kamere. Nisam htio uzimat njihove reglere posto znaju krepat ako ga malo silujes :big smile
Koristim I2C konverter i RCTimer reglere 30A sa motorima 750KV 300W, u globalu ispadne nesto manje para ali je sigurnija varijanta jer kod MK reglera ukoliko jedan izbaci bilo kakvu gresku elektronika gasi sve odmah pa da ne bude nismo znali, ovako ako jedan stane ostali rade i masina dalje leti, isprobano

Yu-men:

--- Quote from: gizmo on February 17, 2011, 01:48:47 AM ---Hvala :)
Kupio sam Okto2 kit. FC 2.1, BLC2.0 kontroleri, gps, kompas... :)
Treba mi jos samo neki dobar camera mount.

--- End quote ---

(:sok:)
Okto2 kit

lepe si parice ulozio u tu masinu.  (res)

Kako si ga porucio i kolika je carina/postarina.

mmmm
Iskreno receno mnogo mi to nestabilno leti/deluje, ili nisi jos sve podesio kako treba.

Ta masinerija kada se lepo podesi treba da stoji u mestu kao zakovana, sto je i normalno za tu gomilu €€€€,€€.

pozdrav i da te dugo sluzi.

gizmo:

--- Quote from: DavorVŽ on February 17, 2011, 09:28:58 AM ---u globalu ispadne nesto manje para ali je sigurnija varijanta jer kod MK reglera ukoliko jedan izbaci bilo kakvu gresku elektronika gasi sve odmah pa da ne bude nismo znali, ovako ako jedan stane ostali rade i masina dalje leti, isprobano
--- End quote ---
Zato sam dokupio I2C isolator koji sprecava takve probleme :)

--- Quote from: Yu-men on February 17, 2011, 09:41:00 AM ---Iskreno receno mnogo mi to nestabilno leti/deluje, ili nisi jos sve podesio kako treba.

--- End quote ---
Nestabilno!?  ") Ako mislis na poslednji deo sa djipanjem gore dole to sam se ja igrao, a ovo ostalo tesko da moze da bude stabilnije u zatvorenom prostoru na 1,5m visine ;)
Porucio sam direktno od svaba, a doneo mi brat koji zivi u Nemackoj.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version