RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly4Fun Palic 2008

<< < (9/16) > >>

Dejan Dobricki:

--- Quote from: mirce on September 13, 2008, 11:29:22 AM ---I ja cu sutra oduciti da li da idem ili ne...

Ako bude i u nedelju "truba" vreme ajde, Suboticani, stvarno probajte da skup odlozite za naredni vikend. Pa nije to "sveto pismo" i da mora bas sada...

--- End quote ---
mirce nije sveto pismo ali mnoge stvari smo dobili za ovaj vikend koje moramo vratiti i  onda opet urgirati ponovo za sledeci termin ,neke ljude smo angazovali za ovaj vikend, stvari smo izneli na aerodrom koje bi morali vratiti i onda ponovo vracati za sledeci termin da se mi nalazimo na livadi i to je to onda u redu ali ovako mi verujte ako vama padne na pamet dve stvari da se odlozi nama je na pameti mnogo vise stvari zbog kojih ne mozemo to isto uraditi , ja znam da ovo ispada onako glavom kroz zid ali ne znam sta vam kazem?

Lazo:
Dejane, potpuno vas razumem na kojoj ste zeravici, i ne pada mi na pamet da vam jos i stajem na zulj nekim visokopametnim naklapanjima i predlozima. Svakako cete uraditi onako kako morate, i tu nema price. Samo kazem da ce mi biti neizmerno krivo ako bude ruzno vreme. Ali, idemo dalje.

Pozdrav

mirce:
Naravno da nije jednostavno, ja sam ovo napisao samo zato sto stvarno zelim da se vidim i sa Vama i sa drugim modelarima... Znam da ste potegli neverovatno puno "veza" i svega i bas bi mi bilo zao da vreme upropasti manifestaciju. Mi iz Novog Sada smo "kao na iglama"...

Pozdrav

Mirce

davorama:
... ja u prognozu neverujem, u Subotici sija sunce u zadnja 2. sat!!!  :-*   ;D

Goran:
Mi iz Kruševca planiramo da dođemo.
Ne videh nigde satnicu!
Kada okupljanje počinje?
Kakav je raspored?

Pozdrav Goran

Navigation

[0] Message Index