RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Fly4Fun Palic 2008
tibeteagle:
Molim da ovo procitate kao da nisam ja pisao i shvatite ozbiljno :o
Obracam se organizatorima u dobroj nameri!
Pocetkom septembra uvek, uvek i uvek duvaju jaki vetrovi.
Primer je proslogodisnji susret kada se jedva letelo sa modelima, zbog jakog vetra.
Prvi FunFlyPalic2006 je bio pocetkom oktobra i bilo je lepo i mirno jesenje vreme.
Radi uspesnosti sustreta, molim da ovo ozbiljno uzmete u obzir i da jos nije kasno da se odlozi, najmanje, za kraj septembra.
Hvala! :)
TibetEagle
saborp:
Na zalost ne moze se odloziti...
Hvala Nikola ;)
poz
modelar:
--- Quote from: tibeteagle on August 11, 2008, 11:15:03 PM ---Pocetkom septembra uvek, uvek i uvek duvaju jaki vetrovi.
--- End quote ---
Gledajuci i slusajuci prognozu na TV skontao sam da profesionalni meteorolozi ne mogu da pogode prognozu za sutra ili prekosutra. Prica da pocetkom septembra duvaju vetrovi ( susret je sredinom septembra), a krajem septembra ne, uopste ne stoji. Cak je i smesno.
Pozz
Dejan Dobricki:
--- Quote from: tibeteagle on August 11, 2008, 11:15:03 PM ---Molim da ovo procitate kao da nisam ja pisao i shvatite ozbiljno :o
Obracam se organizatorima u dobroj nameri!
Pocetkom septembra uvek, uvek i uvek duvaju jaki vetrovi.
Primer je proslogodisnji susret kada se jedva letelo sa modelima, zbog jakog vetra.
Prvi FunFlyPalic2006 je bio pocetkom oktobra i bilo je lepo i mirno jesenje vreme.
Radi uspesnosti sustreta, molim da ovo ozbiljno uzmete u obzir i da jos nije kasno da se odlozi, najmanje, za kraj septembra.
Hvala! :)
TibetEagle
--- End quote ---
da razmisljali smo o tome ali nismo u mogucnosti
Matić Dragan:
neka svako od nas radi svoje, vetar moze da duva ;D, a mi cemo se vec snaci
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version