RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Поздрав из Чачка!
Baki1997ca:
Здраво!Ја живим у Чачку и потпуни сам почетник...Већ 2 године пратим овај форум и веома сам задовољан да постоји овакав форум на српском језику...Тренутно немам ништа од модела,али планирам да ускоро направим један од стиродура,као што су то урадили MEPHISTO и tibeteagle и многи други http://rcfly4um.org/index.php?topic=254.0 ...Једва чекам да почнем са изградњом као и наравно први лет...Ускоро ћу поставити нов топик на тему секача стиродура на којем ћу сећи настојеће моделе (work)На ту идеју сам дошао видући MEPHISTO-в секач и ја сам га мало унапредио...Поздрав за све моделаре!
Schwab:
Dobro dosao ()-()
GILE:
Koreni mi vuku iz Cacka pa sam leti cesto u Pakovracu nadam se da ce mo se sresti.
Verujem da se druzis sa modelarima iz cacka ako se ne varam sad vas je trojica.
Dobro nam dosao ()-()
Baki1997ca:
Хвала!Нажалост не познајем ниједног моделара из Чачка али надам се да ћемо се упознати а можда са Гилетом на језеру летети модел када будем направио,пошто планирам да направим да као хидроавион тј.да може да полеће са воде и да слеће на воду...
misha:
dobro dosao. imas na forumu i Grebica i Acu (ili Aca kako bi vi Cacani rekli) koji su iz cacka odnosno Mrcajevaca i koji ti mogu pomoci
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version