RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Farbanje heli kabine...
IVAN3D:
--- Quote from: batans on February 26, 2011, 08:36:50 AM --- Ivane cestitam, imas sjajnu kabinu, Mirce bravo za uradjeni posao, oko moje si se trudio, ali dobro bila ti je prva, Ivanova je super, sledeca ce biti... kako drugacije kada radi Mirceandjelo, opet super. Bravo majstore jos jednom.
--- End quote ---
Hvala
Preuzeo sam jutros kabinu i zadovoljan sam a sutra cu je fotografisati na helikopteru i postaviti slike.
A naravno imao sam priliku i da zavirim u kombinat i nema sta apsolutno fantasticno, radi se na vise polja i sve je cakum-pakum.
Imao sam priliku da vidim (opipam) Mircetov :_D .... JET i mislim tek kada se vidi uzivo dozivi se na pravi nacin, od par kutija iz kojih viri balza do ovakvog aviona (i to za koje vreme) apsolutni (res).
U modelu je sve lepo upakovano ali ono sto me je najvise obradovalo (a suprotno je mom misljenju do jutros) je to da je koliko vidim Mirce potpuno na zemlji i opusten sto se tice prvog leta a to je nesto sto ce mu znaciti jer samo mu jos fali panika.
Covek ima plan kako da izvede prvi let i iznosi ga krajnje relaksirano a to je nacin da se i na nepredvidjeni problem odreaguje smireno.
Jedva cekam da vidim i cujem tu pticu....
mirce:
Kad je video kabinu, mali Nikola se odmah upiškio u pelene, a potom nije skidao osmeh sa lica... Smeškao se i tata, a za ono prvo nisam siguran...
Pozdrav
Mirče
IVAN3D:
Par fotki u kompletu....
cool
(yay)
ivanmagd:
Auh !!! Koliko je ovo cudo, tek vidis kad ga izneses napolje. :)aplauz (res)
IVAN3D:
--- Quote from: ivanmagd on February 27, 2011, 02:31:16 PM ---Auh !!! Koliko je ovo cudo, tek vidis kad ga izneses napolje. :)aplauz (res)
--- End quote ---
Pa kazem ja da mi je velik a niko mi ne veruje lol lol lol....
Ma model je ekstra a za koje pare tek tek.....
Pozzz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version