RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

Potrebna pomoc oko nitro goriva

<< < (5/5)

djbojan:

--- Quote from: azoran on May 27, 2011, 10:49:33 AM ---Hvala za informaciju  vezano za Termohemiju,ja sam ih jutros zvao ricinusovo ulje moze da se kupi na tocenje i cena je 488 din plus pdv i oce da daju fizickim licima sto je puno povoljnije nego varijanta kupovine u apoteci :-\,ali je problem sa metanolom koga mozete da kupite samo ako imate firmu i neku dozvolu od ministarstva zdravlja da smete da koristite opasne materije.

--- End quote ---

Ne znam sa kim si pricao ali meni nisu hteli da prodaju kao fizickom licu, srecom prijateljica koja drzi prodavnicu ce mi uzeti, a zene koje rade u Termohemiji su kompikovane do bola.

azoran:
Neka zena mi se javila na telefon,ne znam ime nije se predstavila, kada sam rekao da bih kupio kao fizicko lice nije pravila nikakvo pitanje,mislim da mi je napomenula da nemaju ambalazu manju od 3 ili 5 litara,sto znaci da verovatno ne toce na manje kolicine.

djbojan:
Ma domace firme, nekad ovako nekad onako, danas je uplaceno i sutra ce oni videti uplatu za 5 litara ulja,

ali mislim, da cu morati da odem licno, a vec mi je pun k..... vozanja, svaki dan do beograda,

jos po ovoj vrucini dzabe klima kad cim izadjes oznojis se za sledecih nedelju dana.

iva.nat:
Gde ima da se kupi ricinus?Tehnicki.U BGu

zajko:
imam ja METANOL 180 din/litar  Ricinus 500 din/Litar

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version