RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
RC heli - odakle poceti
Artofkinetik:
Postovani,
Kako bonton nalaze, prvo da se predstavim. U dve tri reci.... 29 god. Ing masinstva, odsek brodogradnja. Inace se i bavim brodogradnjom. Od mladjih dana posedujem nesto iskustva sa RC modelima. Uglavnom automobili i camci na baterije, najozbiljniji model je bio FORD COSWORTH 1/8 sa SUS motorom.
Uglavnom, intenzivno sam poceo da se zanimam za RC heli svet otkako sam probao mali kineski model (3channel od 3000 din :)aplauz). Takodje sam dosta citao po internetu i poceo da trazim nesto sto bi mi odgovaralo za pocetak.
Kako ne bih bacao pare bilo bi vise nego dobro doslo da dobijem preporuku iskusnijih. Parametri bi bili sledeci:
1. Model na baterije
2. RTF paket
3. Do 200 eura
4. Da bude popularan model kako bi lako dosao do spare parts.
5. Svaka sugestija dobrodosla
Pitanja su:
1. Da li uzimati model koji ima mogucnost 3D flight sa 6 kanala ili poceti od neceg jednostavnijeg?
2. Da li se dobija i simulator uz model ili se naknadno nabavlja?
3. Koliki je rok isporuke i koji je najjednostavniji (najsigurniji) nacin nabavke?
Hvala unapred
Dusan
P.S. Dodao bih ovo kao meni (mozda) zanimljiv model------------e-sky CP Belt V2, 6ch, 2.4GHz
jrlotpi:
--- Quote from: Artofkinetik on March 01, 2011, 01:25:11 AM ---
1. Da li uzimati model koji ima mogucnost 3D flight sa 6 kanala ili poceti od neceg jednostavnijeg?
2. Da li se dobija i simulator uz model ili se naknadno nabavlja?
3. Koliki je rok isporuke i koji je najjednostavniji (najsigurniji) nacin nabavke
P.S. Dodao bih ovo kao meni (mozda) zanimljiv model------------e-sky CP Belt V2, 6ch, 2.4GHz
--- End quote ---
1. da 6 ch i 3d
2. nije pravilo, ali moze se kupiti kod nas
3. 20 dana okvirno
p.s. ni slucajno
Artofkinetik:
Hvala na info.
Koji model preporucujete?
jrlotpi:
napisite okvirno koliki je budzet ,pa ce se sastaviti vec neka konstrukcija i da li imate stanicu i koju
poz
Artofkinetik:
Pozdrav,
Budzet je 200 eura (+50e max). Nemam stanicu. Potrudicu se da kupim model sa svim pratecim uredjajima kao i stanicom, RTF.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version