RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Cime lepiti plasticne delove
miša2002:
Kako god pogledaš, najjeftinije i s najmanje glavobolje, je - kupiti novi deo!
tibeteagle:
--- Quote ---Ne razumem tvoja nastojanja da internetski dokažeš nešto što sam ja već u praksi isprobao i proverio!?
--- End quote ---
@miša2002
Ne moram nikome ništa da dokazujem, samo iznosim pravilne i tačne podatke na ovom forumu. Evo, kao dopuna, dostavljam sliku certifikata koji stoji na svakoj mojoj tabli Klirita. Lepo piše ispok KLIRIT da se radi o PMMA. Što se tvoje prakse probanja tiče je nemerljivo malo u odnosu na moje dvodecenijsko iskustvo sa radom sa Kliritom u profesionalnoj sferi.
Ne znam da li je neko pomenuo Loctite lepilo koje se može i kod nas da se kupi i u samoposlugama. To je lepilo na bazi cianoakrilata i dobar je za krte plastike.
Baš mu boli što mu je odpala ruka :big smile
miša2002:
--- Quote from: tibeteagle on March 04, 2011, 10:17:14 PM ---
--- Quote ---Ne razumem tvoja nastojanja da internetski dokažeš nešto što sam ja već u praksi isprobao i proverio!?
--- End quote ---
@miša2002
Ne moram nikome ništa da dokazujem, samo iznosim pravilne i tačne podatke na ovom forumu. Evo, kao dopuna, dostavljam sliku certifikata koji stoji na svakoj mojoj tabli Klirita. Lepo piše ispok KLIRIT da se radi o PMMA. Što se tvoje prakse probanja tiče je nemerljivo malo u odnosu na moje dvodecenijsko iskustvo sa radom sa Kliritom u profesionalnoj sferi.
...
--- End quote ---
Stvarno si neverovatan. Toliko silno profesionalno iskustvo i nisi primetio da plexiglas i klirit nisu isti proizvodi.
Pravi KLIRIT se ne može lepiti hloroformom!
Možda moj hloroform nema tako decenijsko iskustvo ko tvoj!?
tibeteagle:
@Miša2002, napisao si da se plexi može lepiti. Ako je plexi = klirit, što je činjenica, onda nema problema.
Napisao sam recept ovde http://rcfly4um.org/index.php?topic=6406.msg38227#msg38227 kako sam ja napravio lepilo uz pomoć hloroforma.
Možda nisi probao sa kliritom već sa tvrdim PVC. Veoma su slični. Ili su ti prodali vodu u toj boci.
Na svetskim forumima možeš naći gomilu informacija o iskustvima drugih, ako meni ne veruješ. Bilo bi dobro da i ti daš već neku korisnu informaciju na ovaj forum. Malo smo takve postove čitali od tebe.
Ovde ljudi lepo pričaju na srpskom, kako se klirit lepi sa hloroformom.
http://www.dizajnzona.com/forums/lofiversion/index.php/t29746.html
Evo još:
http://www.tnt-audio.com/clinica/lidrepair_e.html
Dalje već dokazuj sebi, meni nije porebno jer sam se u životu dosta nalepi klirita.
Proveri. ;namig
jrlotpi:
--- Quote from: miša2002 on March 05, 2011, 01:46:47 AM ---
--- Quote from: tibeteagle on March 04, 2011, 10:17:14 PM ---
--- End quote ---
@miša2002
...
--- End quote ---
Stvarno si neverovatan. Toliko silno profesionalno iskustvo i nisi primetio da plexiglas i klirit nisu isti proizvodi.
Pravi KLIRIT se ne može lepiti hloroformom!
Možda moj hloroform nema tako decenijsko iskustvo ko tvoj!?
--- End quote ---
Misha znas li ti da ne smes da imas to sto pishe na bocici,
PS mozda se Hadzi Kosticka i predomisli ako mi sunes malko
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version