RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
HK 450tt PRO
rolex:
--- Quote from: Kijan on July 01, 2011, 10:34:39 PM ---Zanima me mislenje strucnjaka da li bi se mogao koristiti ovaj motor
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idproduct=8137
Ja imam taj motor na CX450. Sigurno nema 700w (ESC koji bi na 3s mogao da daje 700w bi trebao da bude bar 60A a ja imam 40A i ne greje se puno) kao što piše tamo ali je jako dobar. Na drugom heliju imam i typhoon 2215h, mnogo je lošiji-slabiji. Moj drugar je imao onaj što nikad nemaju na stanju. Moj subjektivni utisak je bio da je taj malo jači od ovog od 700w.
--- End quote ---
Kijan:
Pre par dana sam dobio ovaj heli. Procitao sam upustva na njihovom sajtu to je za trex 450 pro (align), kao i neke druge koje sam nasao na netu. Takodje sam odgledao nekoliko razlicitih video tutorijala heli freak i slicni.
Ono sto me zanima je sledece.
Main rotor head je sklopljen znaci li to da je potrebno samo stelovanje ili kompletno srafljenje i lepljenje ?
Koliko sam video na snimcima i u upustvu svuda je naznaceno da se mora lepiti ... nikakv papir nisam dobio uz paket.
Da li je neko koristio ovu bateriju.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idproduct=9942
Problem mi takodje pretstavlja sraf pod brojem 1. Probao sam imbuse colovne, obicne torex ... neznam sta jos.
hosting images
Gatti.Gatozza:
imam ja ovu bateriju, nisam nikakve probleme sa njom imao, više se ne koristi u heliju jer sam ga slupao, već u easy glideru.
što se tiče šrafova, mečku sam rodio dok nisam našao dobre torx šrafcigere. ako si u NS-u idi do mr brickolage-a, a u bg-u sam našao u uradi sam dosta solidne torxove. kada se i izliže, obrusiš ga (skratiš) i možeš ponovo da radiš sa njima.
svaki metalni šraf na heliju koji se stavlja u metalni navoj, mora da se stavlja nakon nanešenog threadlockera. koliko znam, glave sa HK-a nemaju na sebi TL.
todor:
i ja sam imao tu bateriju, tj jest jos je imam, al mi se brzo naduvala ???.
probaj sa imbusima kvalitetnijim i probaj da sve srafove zamenis kvalitetnijim Alingovim.
Mozda je sraf zalepljen pa nece da se odvrne.
Mika:
Kijan,
do pre izvesnog vremena sam imao HK 450(nije TT) i isto imao problema sa imbus-šrafovima,pa sam konsultovao razne forume i saznao da su na tim modelima korišteni COLOVNI zavrtnji i koliko se sećam da je ključ za njih 1/16''(ispravite me ako grešim).
Pošto nisam mogao da nadjem tako mali colovni imbus-šraf,uzeo sam metrički 2mm i polako ga obrusio na potrebnu meru(iz više pokušaja,ali sam uspeo).Pokušaj,isplatiće ti se.
Pozdrav,
Mika.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version