RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Prepoznaje li neko ovaj model??

<< < (2/3) > >>

sasa:
Cane....nemoj mi reci da si ga kupio  :)aplauz

Jesi,jesi jesi, i ovaj je tvoj pa kad se uporedi...i stocic i tepih ,to jest ove stazice  mmmm mmmm mmmm  :)aplauz :)aplauz :)aplauz  ()-() ()-() ()-()

cane:
Jesam druze,pazario sam,ga jer mi se svideo cim sam ga video.
E sad,model je malo stariji,tj. nije bas nesto od prosle godine,tako da su svi podaci pogubljeni,a lik od kog sam ja kupio ga je dobio,tako da ni on sam nezna koji je model.
Ako neko ima jos koju ideju koja  bi mi pomogla oko identifikacije,bio bih zahvalan,cisto da znam o cemu se radi.

teziste je obelezeno i model je,uz malo podesavanja spreman za let,ali me zanima "sta je to" sto ce leteti.

soprano:
Model je ubica na mesto,mozda ce neko od starijih modelara da se seti naziva ovog modela a mi mozemo da ga zovemo kako se nama svidja samo neka leti kako treba....Pozzzz

cane:
Aco,druze,ako dozvoli vreme,za 15tak dana bice mu vatreno krstenje kod Dekija u TS.
Model izgleda kao da i nije leten,ali ima malo oko finesa da se poradi.nadam se da uspem sa vremenom da sve to sredim i da ga pripremim.
pozzz

miša2002:
Cane, pogledaj po nemačkim forumima. Čini mi se da je e-fliteov model modela iz koga je nastao "Deuces Wild"!
Kapotaži su mu od nekog visokokrilca... Po tome mi je nešto ostao u sećanju!
Nemoj da me držiš za reč, ali strahovito mi je poznat i mislim da je poreklom, Nemac!
Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version