RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Indoor heli problem

(1/3) > >>

pericamitic:
Pozdrav,

Pocetnik sam skroz. Iz zezanja sam kupio neki TX9009 heli kod kineza za 3000din () . Posto ovo nije resenje za stan, kupio sam i u delta city-ju neki x-power micro heli sa ziroskopom:

E sto je ovaj dobar za stan, miran ko bubica,ne leti nesto brzo napred i nazad ali je ok za mene i skroz je upravljiv; ali ne lezi vraze motor gornje elise mi je crkao (___) (vidi sliku gore).
Pitanje je da li neko mozda ima informaciju gde moze u beogradu da se ovo kupi ili da li neko od vas ima tako mali motor da proda?. Puno bi mi znacilo svaka informacija.
PS: Ja neznam da li sam se ja navukao na ove helikoptere posto u nemogucnosti da vozam ovaj maleni kupio sam jos jedan. (moze u stanu da se tera)

Gatti.Gatozza:
a da ga reklamiraš?

jrlotpi:
lansirao si novcanice u nebo
za tu kintu si mogao da pazaris heli V2 tip

pericamitic:
Pozdrav,
 NE REKLAMIRAM! Stvarno nemam nameru nikog da reklamiram, pogotovo kada sam procitao ranije postove o stvarima koje me interesuju i nisam stekao utisak da je ovo forum gde treba neko da se reklamira.

Znas kako svaki mesec, jedan heli pa su tako i ova tri tako kupljena. Ko zna koliko ce me ovo drzati, a nesvidjaju mi se ovi kao sto je tx9009 tj. nesvidja mi se oblik.
Kada malo usavrsim letenje mozda cu ovaj:   http://www.helihobby.com/product-p/ek1h-e037la.htm

Gatti.Gatozza:
hold your horses!
da reklamiraš helikopter tamo gde si ga kupio. znaš ono, fiskalni račun, kupljena roba koja ne radi, zamena za ispravnu ili povraćaj novca...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version