RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

heli servisiranje u Beogradu?

(1/2) > >>

ultrahome:
Da li neko zna servisera u Beogradu koji popravlja kineske helikopter igracke (2000 - 4000 din), ili neke druge sobne modele? Ili modele od 150 evra pa navise?

sloba_b:
ja sam upoznat sa tim kineskim zezalicama , iznesi problem pa ti mozda neko izadje u susret sa savetom  (work)

jrlotpi:
Servisirati nesto sto vredi 4000 din ,pa koliko da naplatim servis?

ultrahome:
Majstorčine (work), ne budite neskromne! Ako radite od kuće, ne plaćate doprinose i porez, 1000 din. na sat je sasvim dovoljno da uzmete, a za sat vremena se dosta toga može popraviti!. Čak nisam govorio ni o heliju koji košta 4000 din., već o onom od 2000 din. Nekome kome je on pao ili u kvaru, heli ne vredi ništa, u najveću ruku  :) 500 din. Ako mu ga popravite za 1000 din. se delovima nekog drugog koga ste platili 500 din. (i koji ćete iskoristiti u još par popravki) to će biti velika stvar i biće zahvalan što umesto 2000 za novu igračku plaća upola manje (1000) i nastavlja da se igra on ili njegovo dete. Znači matematika uvek postoji :mhm

sova:
sto se tice popravki i nije neki problem nego alat i  rezervnih delovi,sto prvo ne izneses problem na forumu mozda ga popravis i sam ako imas alat uz neki savet.moj prvi heli kad mi se pokvario ,kvar je bio na elektronici i posto sam mehanicar otisao sam u jedan tv servis u batajnici lik mi je rekao gde da odem i kupim deo i on mi ga je zamenuo za 250 din a toliko me i deo kostao,jer je kvar zahtevao onu duvalicu za lemljenje sitostampe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version