RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Traxxas Stampede 4×4 VXL
vladasimon:
Evo sta se radilo na Stampedu...
Nedavno sam ugradio T-Bone Racing branike. Naime, morao sam da nađem adekvatnu zamenu za wheelie bar, jer mi se pri skokovima i ''vratolimijama'' često dešavalo da zbog njegove krutosti pede završi sa točkovima u vazduhu ili sav izlomljen od prevrtanja :sljus Da se razumemo, ne pljujem po wheelie baru jer ima i dobrih osobina ali iz mog iskustva i za moj stil vožnje ne odgovara. Da napomenem da uglavnom vozim sa 2S baterijama!
Da nastavim sa branicima...
Proizvođač kaže da su izrađeni od neuništive plastike i daje neograničenu garanciju. Uz branike se dobijaju i svi potrebni vijci za montažu a sve to izgleda ovako:
Ovde ima još par slika.
Za sada sam zadovoljan, videćemo kako će se pokazati na terenu i da li su stvarno neuništivi :big smile
Nastaviće se ;)
mantagt:
Uh extra izgleda s ovim branicima! (res)
Svedok sam lose strane fabrickog wheelie bar-a bar sto se tvog stila voznje tice... Zato sam sebi nabavio jedan "homemade" wheelie bar koji odlicno radi posao... :hehe
Nastavak, nastavak!!! oo))
CweLe:
Budi pazhljiv kod mene se obavezno ta neunishtiva plastika UNISHTI :)
Vox:
Kako god, izgleda odlicno!!! :)aplauz
sova:
nemoj te mi se smejati na pitanju al interesuje me dal auto koje imam na baterije mogu da preuredim skinem onu postojecu "deciju" elektroniku i stavim servoe i esc i litiunsku bateriju i povezem sve to sa risiverom na flysky stanicu?????
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version