RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Rodjendansko flajanje...

<< < (10/15) > >>

IVAN3D:
Svaka cast Mircetu i njegovoj zeni kao i detetu jer su organizovali nesto jako lepo i krajnje prijatno.
Sve u svemu panter je ostavio neverovatan utisak jer ima motor za medalju toliko brzo ide proces paljenja i toliko brzo reaguje na gas da je to prosto neverovatno....
Mislim da ce da leti do bola i to vrlo brzo....
Ja sam iskoristio priliku da potrosim jedan rezervoar na mom helikopteru na zemlji ali ovaj put sa rotorima i racunam da ce vec sledece paljenje da leti...
Ono sto me je pored fantasticne torte, pantera, odlicnog raspolozenja, uspesnog rada mog modela itd... takodje obradovalo je to da se helikopteri lete sve vise....

Hvala jos jedared....

Snimci se dizu a evo cisto neka slika pa kacice ljudi kad stignu... (neko mi je prcko po aparatu pa mi ugasio HD %$#!!%^!!!!!)

vpanin:
Si ziv i zdrav, srecan rodjendan, lepo bilo vidim

n3mke:
Mirce, srecan rodjendan! Sve najlepse!  ()-()  (<--)

Lazo:

(pijemo)

r-xx:
ja koliko sam na ovom forumu, i proveo ceo dan sa ekipom, do ovog momenta nisam znao da je Mirchetu rodjendan... josh se najeo torte...

izvini druzhe kupio bih ti neki poklon da sam znao, al svakako sretan ti rodjish i sve naj!!

dan je bio predivan a o avionima i da ne'pricham        :)aplauz :)aplauz :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version