RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Rodjendansko flajanje...

<< < (12/15) > >>

bimmer:
Uuuuuuuu.... pa vi ste se organizovali pravi mali avio meeting!!!!!!! :)aplauz :)aplauz :)aplauz
svaka cast momci! Dobre fotke, i puno lijeph modela! Steta sto se PG ekipa nije pridruzila....ali ipak... malo smo daleko....

Mirce , srecan rodjendan, zelim ti puno zdravlja i lijepih modela!

pozdrav
Dule

(<--) (<--) (<--)

mirce:
Hvala, hvala...

Danas sam našao na Youtube-u, Panter poleće sa trave...

presko:
Била ми је велика част и задовољство што сам присуствовао овом скупу. Немам речи за оно што је Мирче урадио. Врх!!! Велика је разлика гледати, све ово, на снимцима и уживо.  Мени је први пут да видим овако нешто уживо и зато су, вероватно, утисци много јачи.

Како је то изгледало у акцији.

Не може , а да се не помене и Мајина торта. Врх!!!

На крају је отворен и шампањац.

Све у свему домаћини су се показали у најбољем светлу, а мислим и да ми гости нисмо затајили. Цео дан се интезивно летело.

Били су присутни и остали Мирчетови модели, а "Zero" je и летео.

Све у свему, Мирче је један велик посао привео крају. Остало је још мало, али не треба журити. Мирче памет у главу и ...       пази како пилотираш.
Још само да ти кажем да ми се допао онај твој виц о два црва.

8746

ivanmagd:
Na veliku zalost, svoje obaveze sam zavrsio tek oko 16h i nije bilo teorije da stignem za dana do vas, sve ovo izgleda jako dobro i svaka cast Mircetu za organizaciju slavlja i letenja, svaka cast i nadam se da cu uskoro pronaci vremena da dodjem do Ceneja. pozdrav svima

zajo:
Одличан провод, лепе фоткице свака част.
Поздрав

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version