RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Top Flite P 47 - 100. let...
mirce:
Znam ja kako stoje modeli kod tebe u radionici (vodoravno), nego to rekoh više zbog onih koji ih ne drže tako, a pogotovo kad dugo stoje...
No, nije bitno...
Što se tiče zvuka, P 47 se malo "dere", jer je auspuh custom made. Pravio ga Beli, a proračunat je na osnovu postojećeg, pa je povećana zapremina za 10%.
DLE ima odvratan zvuk... :sljus
A ako poredimo ova dva motora, ima snimak ovde na Forumu, gde ja tvoj motor paljen prvi put, nov iz kutije, i upalio je i radio isto ovako kao juče u Bečeju. Igle nisu pipnute!!!!
Seti se koliko si se "patio" sa DLE-om, i sa štelovanjem i sa odvrtanjem auspuha...
Naravno, namestio si ga, ali posle mnogo zajebancije.
Pisali smo o ovome ranije, na mojim modelima su uglavnom bili Zenoah motori, a imao sam ih, čini i se 6 komada (G 45, G62, GT 80).
Napravljeno je jedno, ajde da ne preteram, 350 - 400 letova i samo se dva puta desilo da se motor ugasio u vazduhu. Jednom je povukao je trun dok je taksirao, a na prvom Hellcat-u se naslonilo crevo od oduška na auspuh i motor je povukao "falš vazduh"...
Po meni, Zenoah je najbolji mortor, naravno za tip modela koje sam pravio i leteo...
Uostalom, stavio sam ovaj video na RCU, pa pročitaj šta je "majstor" napisao...
G62 you can't killed them unless you auger them into the ground at full power and bend the crank. I love them!
Evo i link: http:
http://www.rcuniverse.com/forum/rc-warbirds-warplanes-200/11591827-p-47-thunderbolt-brotherhood-all-p-47s-welcome-56.html#post12026217
(pijemo)
misha:
Zenoah je stvarno perfektan motor. I ja sam ga pre neki dan upalio posle godinu dana stajanja, i naravno kresnuo je iz prve.
Ja sve moje benzinske motore (citaj oba :) ) ostavljam sa gorivom u rezervoaru i u sistemu.
Na taj nacin membrana karburatora ostaje mekana a i creva znaju da budu kao kamen ako su bez goriva.
Ako imas i pun rezervoar, nema potrebe da brines za crevo u rezervoaru.
E sad, da ne gresiom dusu, sa Zenoahom nisam imao nijedan problem, ali ni sa AGM, kinezom koji je kpije DLE-a.
Radi perfektno, pali, igle ne diram, a ima vec malo manje od 100 startova.
Gabor:
Konačno, došao je momenat, da vidim svetlost na kraju tunela...
Pošto sa NiMH i Shotky sistemom nisam dobio stabilnu izlaznu struju iz prijemnika, model je dobio UBEC i LiPo bateriju.
U međuvremenu sam našao rešenje i za spori hod servoa flapsova, kao i za led diode, jer ni oni nešto nisu hteli da rade kako treba. Npr. mala lampica, koja je za osvetljenje rulne staze je radio kontra u odnosu na stajne trapove...
Naravno, sledelo je sastavljanje modela i upalio sam motor da radi malo
Gabor:
Namontiran je i kapotaž
Još treba da fiksiram sve kablove, da proverim težište i sledi još jedna kontrola sastavljenog modela.
mirce:
Jel' to znači da je stigao regulator napona i da će P 47 leteti ove sezone?
Nemoj da me ne zoveš ako ga nosiš na aerodrom.
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version