RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Koji Offroad Autic za dobar pocetak
magic:
--- Quote from: vlada.bgw on July 11, 2011, 12:32:50 AM ---Generalno je to pravo uzivanje , ali trazi veoma brz servo , i dosta muke da se nauci ... Ja bih voleo da probam to ...
Ajde Ako neko bude narucivao ovaj model , neka me cimne , mozda uzmem i ja komad jedan ;)
--- End quote ---
Ne mora neko drugi da porucuje, poruci sam. Registrujes se na sajtu, porucis model, oni skinu njihov PDV koliko ce verovatno da kosta i transport i na kucnim vratima ce sve zajedno da izadje 200E. Ne treba ni kartica ni Paypal, odes u banku uplatis po profakturi ...
poz
Bigneda:
--- Quote from: vlada.bgw on July 10, 2011, 11:24:48 PM ---Dobro de magicni , ja samo da ponudim i ucinim nekome mozda da ga ne oderu ovi nasi na carini ...
Znam i ja sta je najbolje , ali mi se ne daje 400-500e za igracku ;) , mada mozda jednog dana , ko zna ... za sada je to misaona imenica
pozz
--- End quote ---
ja moram prokomentarisati ovo na racun 'igracke', svako ko tako misli za ove modele 1/10 1/8 nije dobro informisan, to NISU igracke i daleko od toga da se prave za decu, na vecini lepo pise 18+ godina ;)
vlada.bgw:
--- Quote from: Bigneda on July 11, 2011, 09:17:35 PM ---
--- Quote from: vlada.bgw on July 10, 2011, 11:24:48 PM ---Dobro de magicni , ja samo da ponudim i ucinim nekome mozda da ga ne oderu ovi nasi na carini ...
Znam i ja sta je najbolje , ali mi se ne daje 400-500e za igracku ;) , mada mozda jednog dana , ko zna ... za sada je to misaona imenica
pozz
--- End quote ---
ja moram prokomentarisati ovo na racun 'igracke', svako ko tako misli za ove modele 1/10 1/8 nije dobro informisan, to NISU igracke i daleko od toga da se prave za decu, na vecini lepo pise 18+ godina ;)
--- End quote ---
Lose sa, se Odrazrio ;D mislio sam igracke za odrasle , ne za decu ... ipak su sve to igracke za uzivanje , sklapanje i voznju ... (pijemo)
Bigneda:
ili za profesionalno trkanje i zaradjivanje gomile para ako si uspesan ;)
Sleser:
magic Gde se nalazi ovaj sajt u kojoj zemlji http://shop.d-m-t.at Nemacka. Ok su cene,zadovoljavajuce...ne mogu da provalim gde je?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version