RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Koji Offroad Autic za dobar pocetak

<< < (2/7) > >>

rubiroza:
Kao pocetnik, razmisljam da uzmem neku "ljutu masinu". Za oko zapala su mi 2 brushless 4WD Ansmann modela. Prvi je Flash Royal 1:10 i kosta oko 25000, a drugi je Virus 2 1:8 koji kosta oko 35000 dinara. Prvi ide do 50km/h, a drugi oko 70km/h. Koji bi mi vi preporucili? Znam da preko interneta moze da se poruce bolji modeli, ali nemam nikoga "u belom svetu" koji moze to da mi preuzme, a imam vrlo lose iskustvo sa prijemom paketa iz inostranstva.
Da li neko zna na kolikoj frekvenci rade Ansmann-ovi modeli? 2.4GHz?

matovic:

--- Quote from: rubiroza on April 15, 2011, 07:15:51 PM ---Kao pocetnik, razmisljam da uzmem neku "ljutu masinu". Za oko zapala su mi 2 brushless 4WD Ansmann modela. Prvi je Flash Royal 1:10 i kosta oko 25000, a drugi je Virus 2 1:8 koji kosta oko 35000 dinara. Prvi ide do 50km/h, a drugi oko 70km/h. Koji bi mi vi preporucili? Znam da preko interneta moze da se poruce bolji modeli, ali nemam nikoga "u belom svetu" koji moze to da mi preuzme, a imam vrlo lose iskustvo sa prijemom paketa iz inostranstva.
Da li neko zna na kolikoj frekvenci rade Ansmann-ovi modeli? 2.4GHz?

--- End quote ---

Oba modela cini mi se imaju plasticne zubcanike na diferencijalu sto u brushless varijanti sa lipo baterijama traje jedno 5-10 voznji max, tako da su to tesko "ljute masine". Ne bacaj pare na to :)

Evo bigneda prodaje Emaxx-a ako hoces nesto ozbiljnije  :jaki:

Poz!

Bigneda:
Damirnih prodaje E-maxx ;)

ivanmagd:
Ako vec razmisljas da das 35000 za autic definitivno trebas da vidis Emaxx a koji prodaje Damir, ja sam ga vozio pre neki dan i auto je totalni ubica, kad recimo ide drugom oko 70 na sat i pritisnes gas on se propinje na zadnje tockove,gas do kraja nikad ne pritiskas jer se odmah prevrne a max brzina neispitana jer osim aerodorma nigde nije sigurno, u svakom slucaju vredi videti.... pozdrav

Danijel:
U najvecoj brzini auto se penje na zadnje tockove a sve mu je podeseno na minimum neverovatno

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version