RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
U potrazi za nekim iz Zajecara ! ! !
Against MCLXXXV:
Dragi dnevnice,
Danas je lep dan bio ovde u Zajecaru. Pticice su cvrkutale, vetric je samo blago pirkao dok je sunce svojim zracima obasipalo Kraljevicu. Posmatrajuci taj fascinantni prizor nisam mogao a da ne primetim da su se sve pticice poprilicno SMORILE jer na ovom komadu neba nema NI JEDAN RC avion.
Obzirom na to da sa ovih prostora potice mnogo rimskih imperatora, prosto ne mogu da verujem da cu ja sa Cessnom 182 iz Male Ivance biti pionir aviomodelarstva i RC letenja u ovom gradu na Crnom Timoku.
Molio bih zaljubljenike ovog hobija, ako takvih naravno ima u blizoj okolini, da isteraju svoje (<--) i zajedno da paramo ovaj predivni komad neba.
Iskreno tvoj
Pilot
mantagt:
Pozdrav zemljace!
Evo i ja sam iz Zajecara i imam isti problem, doduse sa rc auticima...
Do pre neki dan sam imao i avion kog sam prodao, a nisam ga ni poleteo... Ipak sam resio da ostanem u sferi autica, sto zbog vremena, sto zbog mesta za voznju...
Ajd javi se na pm, mozemo i da se organizujemo za neki izlazak na livadu...
Pozdrav
Nenad
Against MCLXXXV:
E steta sto si prodao avionce, ali dobro, nisu svi orjentisani u istom pravcu.
Ja necu leteti sa mojim do posle 1. maja, tek sam je kupio i dosta sam vremena proveo na simulatoru, ali cekam da odem za Valjevo kod mog iskusnih RC pilota da me malo obuce, pa kad se vratim odosmo na livadu.
Da nisi ti mozda prodavao avion preko Limunda?
saxpg:
Eh kad pomenu Kraljevicu, znam svaku travku na njoj. Sluzio sam vojsku u Zajecaru 95` i lijepe uspomene me vezu za tvoj grad.
Dobro dosao.
Against MCLXXXV:
Bolje te nasao saxpg. Gle cuda, ja bas u toj pomenutoj instituciji radim (:sok:), mozda znamo neke iste ljude ako ih se ti mozes setiti posle 16 godina.
Pozvan si na Kraljevicu na letenje, a posle toga i na (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version