RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Saveti za kupovinu i letenje igračaka helikoptera
sova:
svi predlozi su u skladu sa dzepom,svi krenu u ovaj sport jer vide kako je "lako" voziti heli,pa kredu sa nestrpljenjem i zurbom al gde je zurba tu je na pomolu katastrofa.nije to samo u hoby letenju sa igrackama to je i sa pravim helikopterima ista stvar,zato sto trebas da kontrolises vise osa istovremeno.ne pricam napamet trenutno sam jedini mehanicar letac u srbiji koji je preziveo dva pada helikoptera i jos u jednom komadu i na nogama. ovaj sport je jako lep ali iskup i moj predlog je kupite kineske klonove al originalnu elektroniku i imacete pristojnu masinu za pocetnika
bora61:
--- Quote from: pericamitic on May 06, 2011, 07:38:45 PM ---Mala digresija na radnje u Srbiji.
Pre tri meseca sam kupio E-Sky Honey Bee King 3, dao 240e, pokusavao i padao trista puta (sa standardnim posledicama po taj heli elise,flybar,feathering shaft)dok nisam skapirao kako ga utrimovati itd da ne gusim dalje. Elem poenta je dok je dostupnost rezervnih delova dobra meni je taj heli mnogo bolji od trex-a za koji nema delova, ili se ceka po tri nedelje na isporuku. Pomenuta radnja je krajnje usluzna i profesionalna; sve delove lepo narucis i sutra stizu!!! sto je za pocetnike najvaznije.
--- End quote ---
Zasto nisi uzeo Cp V2 ?
Imam muku ,koji uzeti ?
pericamitic:
HBK 3 mi je bio lepsi :big smile
ultrahome:
ako imate polomljene ili neispravne helikoptere igracke, javite se da ih otkupim ili popravim (ako nadjem delove od otkupljenih).
bora61:
--- Quote from: pericamitic on June 19, 2011, 07:49:05 PM ---HBK 3 mi je bio lepsi :big smile
--- End quote ---
U Srbiji ne moze, nista bez mistike.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version