RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra260 H9 други покушај

<< < (7/16) > >>

dimitri:

Zajo, jos  nesto je veoma  vazno,u zavisnosti koje i koliko komada servoa koristis treba obratiti 
     paznju na to  koliko svi servoi zajedno "povuku ampera",pa  u skladu sa tim i izabrati uredjaj preko koga
     ces napajati sa dve baterije.
     Pozdrav od Radovana

kremic:
Veliki Pozdrav Radovane & drustvo,

Ako dozvolite, evo i jedne moje preporuke za voltage regulator i prekidac:

http://www.rcaccessory.com/mpiadjustablevoltageregulator.aspx

Jako je dobar , siguran sam da je bolji od onih HK varijanti a i cena je sasvim prihvatljiva. Jedna mala komparacija ovog uredjaja i HK UBEC-a: posto imam RC sistem MPX sa telemetrijom, s ovim gore navedenim voltage regulatorom NEMAM ma apsolutno nikakav pad napona prilikom pomeranja-rada svih servo motora!!! 5.9V  drzi napon konstantno!!
Fenomenalan je jer ima dva inputa i dva out-puta, dakle dve LiPo baterije sam doveo na ulaz a MPX (Multiplex) receiveri imaju na sebi i fabricki dva ulaza za napon (baterije).

A druga stvar koju koristim zajedno sa ovim voltage regulatorm je MPX SAFETY-SWITCH 6HV
http://www.der-schweighofer.at/artikel/83245/modellsport?query=85006
a to je upravo ovo sto Radovan veli i druga funkcija Power box-a, elektronski prekidac koji je otporan na vibracije :)

Pozdrav,
Krema

dimitri:

Dragocena je tvoja informacija,neprocenjivo je kada je neko isprobao spravu kao u tvom primeru,
   jer ipak je velika razlika u ceni i sto onda ne uzeti ono sto je jeftinije a isprobano :).
     Pozdrav od Radovana

kremic:

--- Quote from: dimitri on May 23, 2011, 06:13:12 PM ---
     Dragocena je tvoja informacija,neprocenjivo je kada je neko isprobao spravu kao u tvom primeru,
   jer ipak je velika razlika u ceni i sto onda ne uzeti ono sto je jeftinije a isprobano :).
     Pozdrav od Radovana

--- End quote ---

(thumb) (thumb)

marko:
Torima, svaka cast za letenje, do jaja.  :mhm

Velicina elise koja najbokje odgovara za taj motor je 21X8. ;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version