RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra260 H9 други покушај

<< < (8/16) > >>

zajo:

--- Quote ---Torima, svaka cast za letenje, do jaja. 
--- End quote ---
Хвала Матори (pijemo)никад нисам био тако опуштен на прв лет, летм редом задњих 4 дана и веч улазим дубоко али има још пуно. Уствари у задње време, шта више улазим у акро воде то више сватам још колико треба да учим. А имам толико за учење да почињам да се боим.

--- Quote ---Velicina elise koja najbokje odgovara za taj motor je 21X8. namig
--- End quote ---
У право си  (pijemo) немучи се са 20/10 тако да са 20/8 могуче да просвирава.

--- Quote ---       Ja sam koristio Powerbox evolution 40/16,medjutim za takav avion mislim da je dovoljno
    i ovo : http://www.powerbox-systems.com/e/powerbox_systeme/powerbox_gemini/start.php
--- End quote ---
100е  (:sok:) толко ме коштао модел lol прескупо за овај проект али хвала у сваки случај (pijemo).

--- Quote ---Ako dozvolite, evo i jedne moje preporuke za voltage regulator i prekidac:

http://www.rcaccessory.com/mpiadjustablevoltageregulator.aspx

--- End quote ---
Ово веч одговара (pijemo) Моментално користим life 2500mah и "duralite"(mislim) UPEC квалитетан и проверен. Значи са овим UPEC ми нетреба, на улаз две батерие а на излаз?? Ја немам два улаза за напон mmmm Дали то значи да могу да убацим оба у исти канал са Y кабал, или у два канала-један за напон и било ко други?

Имам још проблема са ауспух :-\ опет се отштрафио. Ставио сам федер шајбне и стегнуо до крај и џаба.
Хвала свима, поздрав ()-()

kremic:

http://www.rcaccessory.com/mpiadjustablevoltageregulator.aspx
[/quote]
Ово веч одговара (pijemo) Моментално користим life 2500mah и "duralite"(mislim) UPEC квалитетан и проверен. Значи са овим UPEC ми нетреба, на улаз две батерие а на излаз?? Ја немам два улаза за напон mmmm Дали то значи да могу да убацим оба у исти канал са Y кабал, или у два канала-један за напон и било ко други?

[/quote]

Ne, koristis jedan input za bateriju a ako nemas drugu bateriju, nista, ostavis prazno. To je redudantni sistem, zato je i napravljen da u slucaju gubitka jednog inputa iz bilo kog razloga imas na raspolaganju drugi.

marko:

--- Quote from: zajo on May 25, 2011, 11:25:12 AM ---Имам још проблема са ауспух :-\ опет се отштрафио. Ставио сам федер шајбне и стегнуо до крај и џаба.

--- End quote ---

Legendo, meni se nikada nije otsrafio auspuh.Moras samo malo da stavis najjaceg Loctite-a i nemas problem.
Elisa 21X8 je preoverena kombinacija torima. ;namig

zajo:

--- Quote ---Ne, koristis jedan input za bateriju a ako nemas drugu bateriju, nista, ostavis prazno. To je redudantni sistem, zato je i napravljen da u slucaju gubitka jednog inputa iz bilo kog razloga imas na raspolaganju drugi.
--- End quote ---
Ма наравно. јасно ми е до толко :)сад имам једну, хочу да имам две и то је тај уреџај. Мене чуди зашто има два излаза за ресивер. Нема везе.

--- Quote ---Legendo, meni se niada nije otsrafio auspuh.
--- End quote ---
Да, али ти ниси баксуз као ја  lol Loctite не гори на температуру? Ај имам план (pijemo)
21/8 и биче торима :big smile поззз

marko:
U pravu si, temperatura ubija Loctite, ali na tom mestu ce ti odraditi savrseno posao.
Kod mene je radilo bas na tom tvom RCGF-u, a i sada radi na DLE-u.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version