RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra260 H9 други покушај
zajo:
--- Quote ---Nemoj da bogohulis, Star Trek se pise ovako: Star Wars veliki osmeh
--- End quote ---
DA :sljus :big smile
--- Quote from: Gabor on November 22, 2011, 03:40:03 PM ---Znači ipak si napravio winglete... Dobro izgledaju, sigurno su od značaja i u korist preciznom letenju...
--- End quote ---
На твој CAP232 одлично би стали (pijemo)
Gabor:
--- Quote from: zajo on November 23, 2011, 10:42:39 AM ---
--- Quote from: Gabor on November 22, 2011, 03:40:03 PM ---Znači ipak si napravio winglete... Dobro izgledaju, sigurno su od značaja i u korist preciznom letenju...
--- End quote ---
На твој CAP232 одлично би стали (pijemo)
--- End quote ---
Nije 232, već 580 :sljus Ali krila na CAP-u nisu ravno odsečena, @schwab je napravio zaobljene krajeve...
Gabor:
Evo snimak iz Beograda:
http://www.youtube.com/watch?=UUbozYa39PKplqxLiit0q2vQ&v=kU1fzHrl9TA
marko:
:big smile najbolji video Zajo, letenje po vetru i onaj hover sa vozom u pozadini, do jaja (res)
Gabore snimas kamerom za desetku, fali samo neka super muzika u pozadini, `al ne mnogo jako, mora da se cuje i motorac kako cepa bez auspuha :jaki:
M (pijemo)
Gabor:
--- Quote from: marko on December 18, 2011, 03:22:04 PM --- Gabore snimas kamerom za desetku, fali samo neka super muzika u pozadini, `al ne mnogo jako, mora da se cuje i motorac kako cepa bez auspuha :jaki:
M (pijemo)
--- End quote ---
Marko, da sam imao stalak snimak bi bilo još bolji. A što se muzike tiče (fiu) biće... Prvi put sam uspeo da montiram video sa kamere. Tek sam uspeo da rešim kako da ga nakopčam na računar. Sledeći put, nadam se da ću moći i tebe da snimim... Ali ajd da ne idemo u (offtopic)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version