RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Meister Scale P 47

<< < (23/71) > >>

saxpg:
Mirce ovaj reduktor je odlicno resenje ali mora biti uradjen vrhunski i provereno.
Pretpostavljas sta bi se desilo sa motorom ako bi se neki od srafova koji drze reduktor otpustio ili pukao kais.

Mika:
Mirce,
        nisam strucan sto se tice motora,ali da li si mozda razmisljao o KOLM motorima?Ne znam da li se ikako uklapa u Tvoj projekat,ali je meni zapao za "uho'' svojim zvukom.
        http://www.kolm-motoren.de/Kolm-il200.html
Pozdrav,
           Mika.

mirce:
Sax, što više "opreme" to su veće šanse da se nešto desi. Ja se mnogo više bojim elektronike nego mehaničkih sklopova.

Na slikama i na videu reduktor izgleda kao vrhunski proizvod. Sa MVVS-om 45 leteli su ga na P 40 Warhawk-u.

Ljudi su spremni na saradnju, tako da vrlo lako može biti da prvi imam ovakav reduktor na P 47...
Videćemo...

Miko, lepi su im motori, al' jes' video cifre?

Pozdrav

Mirče

misha:
Reduktor je fenomenalan, mada mi nije bas jasno odakle sta porizvodi onakav zvuk. Motor ne zvuci sigurno onako.
(ovako mi se naravno vise svidja). Ali motor  na stranu SCALA PROPELER JE DO J..A.

disljenko:
Dobro je kod ovih skala propelera (pored toga sto izgledaju odlicno) moze da se podesava korak ili ti "pitch" i tako efikasno iskoristi snaga motora. A misa je upravu, stvarno se drugacije cuje motor sa ovim reduktorom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version