RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Meister Scale P 47
mirce:
Da ne mislite da samo "mozgam" koji ću motor da stavim, evo par slika kako sam rešio vertikalac. Napravio sam šarke da budu kao na pravom P 47...
Kad je sve bilo izšmirglano...
Ajd da ne preterujem... Više slika ima na sajtu...
Što se tiče reduktora, nisam odustao od te ideje. Razmenio sam još par mailova tako da ćemo videti šta će biti sa tom pričom. Ljudi su veoma zainteresovani da reduktor ugradim u svoj P 47...
Dišljenko, kolor šema će biti neka sa početka ovog topika: http://rcfly4um.org/index.php?topic=7088.msg49126#msg49126
Pozdrav
Mirče
misha:
Mogu ti reci da ti smirglanje bas ide od ruke. Divim ti se kako uspevas po ovoj hladnoci i da smirglas.
Vec na slikama se vidi da su linije modela savrsene. Ono sto me interesuje je da li je dovoljno staviti samo dve sarke.
Da sa donje strane ne dodje do vitoperenja, jer obe sarke su visoko? Znam da se vertikalac nece mnogo koristiti ali opet...
mirce:
Mišo, na jednoj slici se vidi i trće šarka od vitroplasta. Ove slike su od juče a ova treća šarka je postavljena na trup danas, tako da ima ima tri...
Napravio sam i gornji deo vertikalca. Postaviću kasnije još koju sliku.
Pozdrav
Mirče
P.S. Zima, ko kaže da je zima, kad šmirglaš ugreješ se... ;namig
mirce:
Evo još par slika, treća šarka...
Vertikalac je gotov...
Trimer elerona. Ovaj tip Thunderbolta imao je samo jedan trimer i to na levom eleronu...
Posle obrade...
Ajd' uzdravlje...
Mirče
mirce:
Pisanje ovde na Forumu je kao kad me moja mama nazove telefonom. Javimo se jedno drugom i onda ona "razveze" monolog i pita i odgovara i konstatuje... Ja ti i tamo kažem: "Da, da..." i to je naš razgovor...
Tako i ovde, pišem, slikam, pričam, i ništa... Da se tu i tamo ne javi Miša i još po neko (to je ono "da, da..." ), bilo bi kao da pišem sam sebi...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version