RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Meister Scale P 47
mirce:
Mišo od tog (ili bilo kog) glow motora nema ništa. Što se tiče ovog sa slike, preslab je... Kao što vidiš, ima 6 konja...
Malo se radilo na modelu...
...a iz BG Model Shopa jsu stigle smola i tkanina...
Tijano mi je danas javio, krajem marta moći će da mi nabavi ZDZ 90, cena 697$...
Pozdrav
Mirče
miša2002:
Ma ja to više zbog izgleda. Zvuk je malo čudan a elisa bi bila mnogo mala - pogotovo četvorokraka, a o ceni da ne pričamo.
Mnogo lepo bi "seo" ispod tog kapotaža, ali džaba, sve ostalo nije to.
Četvorokraka za ZDZ90 ne bi bila veća od 25-26". Ne ulazim u to da li bi potisak bio dovoljan ili ne, ali mi se čini da bi bila mnogo "zdepasta". Rekao bih da ti je širina kapotaža, u osi elise, oko 12" i srazmerno, u odnosu na donju sliku, elisa bi trebala da ti bude veća od 30", za skalu ?
Okreni, obrni, ponovo dolaziš do reduktora, a i dvokraka za ZDZ90 je 28".
Ne zaboravi da s reduktorom gubiš obrtaje elise i motor ti je u višem režimu rada...
Ja bi malo "stao na loptu" i ponovo sve razmotrio izpočetka, a mogao bi i malo da pogledaš šta ima kod švaba. U njih imam mnogo više poverenja!
Samo polako i bez žurbe. Septembar je još daleko.
Pozdrav
Miša
mirce:
Mišo, ma ja sam "stao na loptu", nema od reduktora ništa...
To je bio predlog tih ljudi koji su pročitali da hoću da ugradim MVVS 80, pa me kontaktirali i ponudili taj reduktor.
Bilo bi interesantno imati nešto novo i atraktivno, ali meni taj sklop uopšte nije prioritet ili deo koji moram da imam. Tako da, pošto oni trenutno nemaju reduktor za MVVS 80, a ja nemam ambicije da ga čekam, a pogotovo "papreno" plaćam, sve se vraća na prvobitnu ideju za pogon.
I da više ne smaram sa ovim, znači biće ili MVVS 80 ili ZDZ 90, verovatnije ovaj drugi jer je malo jači...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Malo off topic... Ovde netreba ni reduktor, ni 4 kraka... Čista energija... Savet - malo pojačajte zvučnike i obratite pažnju na Tinine "trapove"...
Lazo:
Djubre jedno matoro! Trapove gledaš! A!?!
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version