RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Meister Scale P 47

<< < (44/71) > >>

mirce:
Večeras sam konačno završio radove na krilu. Uf, baš sam se smorio, posao je prilično dosadan, ali je površina krila mnogo dobra.
Sa crteža koje sam koristio preneo sam svaki, ali doslovno svaki red nitni, svaki detalj koji je bio prikazan...

Sve će to još bolje izgledati kad se ofarba i kad dodje vedering. Tada će svaka nitna postati mali kružić kao što su prave nitne i izgledale...

Evo i malo slika...

Malo u krupnijem planu...

Radovi se nastavljaju poslovima oko dummy motora i postavljanjem MVVS-a na trup.
Moram malo da se odmorim od ovih tačkica...

Pozdrav

Mirče

disljenko:
Auuu verujem da si utrnuo dok si zavrsio ovo krilo....ali mnogo dobro izgleda i svaka ti cast !!!

gaxx:
Jako lepo izgleda, meni je ovo puno lepše nego utiskivanje sa lemilicom...još kad se ofarba, mogu da zamislim kako
će onda tek da izgleda...svaka čast!

nedbojsa:
Of izgleda odlično jedino što mi pada u oko je da su svi nekao "šrafovi" postavljeni u istoj osi i to mi nekako kvari savršenu sliku.
Možda je lakše još dok je u pripremi na kompu zarotirati nasumično pojedine šrafove oko ose za +- par stepeni što bi kasnije svakako sa druge strane dovelo do realnijeg izgleda barem po meni. Mislim da nema šanse da se npr. 6 šrafova zavije u stepen isto.

Lazo:
Auuuuu bre Nebojša! Ovo ti nije trebalo  :sljus! I ja sam to primetio  mmmm, ali nisam smeo da mu kažem  ;namig... Znajući Mirčeta, sad će sve da ih skida i ponovo lepi!!!

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version