RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Meister Scale P 47
mirce:
Da, ugao je mogao biti malo manji... Tek sam sinoć, kad sam pisao tekst ovde za Forum, video na onom Youtube videu, da se vratanca nisu toliko otvarala u tom položaju u kom sam ih napravio. Možda ih skratim, da budu kao ona na slici od pravog P 47. Tada bi ugao bio OK...
Što se tiče aerodinamike, to je tako mali detalj, da nema nikakvog uticaja. Ista vratanca su i na drugoj strani trupa...
Poseidon, praviću bubble top varijantu Thunderbolta. Razorback bi pomalo ličio na Hellcat-a...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Dragi prijatelji,
nastavak radova na Thunderboltu, kao i na ostalim modelima koje pravim, od sada možete pratiti na mom web sajtu: www.nsmodelers.rs
Svakih par dana postavljaću nove tekstove i slike o "projektima" na kojima radim.
Ovo naravno ne znači da se neću "pojavljivati" na Forumu, samo ne mogu više da pišem na tri strane...
Komentare, sugestije i sve ostalo, možete ostavljati ovde na Forumu, u odgovarajućim rubrikama, ili slati na moj e-mail.
Hvala i pozdrav
Mirče
Punto Abarth:
ne bavim se avio modelarstvom, ali ovo je apsolutno divno za videti
praticu temu ubuduce, a kad dodje vreme za prve letove, voleo bih da vidim spravu, i fotkam je u letu (imam cim, i znam kako). Ako moze...
mirce:
Hvala Abart...
Na sajtu ima još "priča" o modelima koje sam pravio u par zadnjih godina...
Ako si iz Novog Sada ili ako dolaziš ovamo, slobodno se javi, pa svrati...
Vidimo se i pozrav
Mirče
Punto Abarth:
prelistavam teme kad uhvatim vremena
iz NS sam, a ako sam na Ceneju mogao da uhvatim njih:
Galeb G2 dogfight by Dragan Radovic, on Flickr
verujem da bih mogao i model(e) ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version