RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Meister Scale P 47

<< < (19/71) > >>

mirce:

--- Quote from: misha on December 27, 2011, 09:46:37 AM ---ma sve je lepo, nego kad bi te sarkice mogle malo na crveno, na radost...

--- End quote ---

Ja ovo nisam razumeo, a vi?

Disljenko, ovaj model je dosta jednostavniji za gradnju, jer je krilo iz jednog dela, pa sve nekako brže ide, nema silinih upasivanja i doterivanja...
I trup je laši za izradu...

U narednih par dana na krilu tj. eleronima treba da odradim napadne ivice i ugradim šarke. Potom ugradnja servoa i na kraju "stomak" (deo koji prati oblik trupa) sa donje strane krila i time bi stvarno sve bilo spremno za staklenu tkaninu...

Na trupu treba završiti kompletan rep... Onda detalji, kokpit, kapotaž (klapne će se otvarati), u januaru kupujem MVVS, koji treba ugraditi...
Ta posla ima kolko oćeš...

Što se tiče planova za 2012, još malo ću raditi na Lightningu, a onda projekat staje do daljnjeg, jer bez trapova ne mogu, a trenutno imam prečih modelarskih projekata.

Verovatno ću započeti Stuku, pošto za nju imam skoro sve delove...

Sa prvim lepim danima iduće godine "aktiviraću" jedrilicu, pa da sa Adamom i ekipom idemo na takmičenja...

Eto, planova bar ima...

Pozdrav

Mirče

misha:
Ajd ovako. Dakle, po nekim verovanjima, novu godinu je dobro docekati u crvenom vesu. Kazu da ce onda godina biti uspesna na nekim poljima...
Posto pretpostavljam da na repertoaru nemas monokini u toj boji, ajd onda bar nesto na modelu da bude crveno. Valja se. he he

mirce:
A, to je u pitanju... Ako mi crveni veš ne pomogne, onda mislim da nema nade... ;namig

marko:
Mirconi, `s obzirom kol`ko je krilo, pri transportu na njemu ce uvek morati da bude neko crveno maramce (ili nesto drugo, cipkasto crveno  (fiu) ) , za obelezavanje vangabaritnog tovara.

M.  (pijemo)

mirce:
E, moj Marko, šta ti je život...

Sad čipkasto crveno služi za obeležavanje krila u transportu, a nekad... Kad se samo setim... Ček da uzmem memoril da se lakše setim...

Ima onaj vic:

Kaže deda:
- Nekad je bilo dovoljno da me pomiluje po kosi, a meni se odmah digne..."
- Danas kad me pomilije po kiti, meni se odmah digne kosa na glavi...

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version