RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2011 22-05-2011
bimmer:
Bilo je pravo zadovoljstvo posjetiti ovaj divan dogadjaj! Vrijedjelo je svih 1150km sto smo preslii u zadnja dva dana. :big smile
Zahvalio bih se organizatorima na odlicno odradjenom poslu i naravno savrseno ukusnom pasulju (res) VRHUUUUUNSKI!
Atmosfera je bila odlicna! Konacno sam imao priliku da se upoznam sa nekim ljudima koje sam znao samo po nickovima ovdje na forumu, a takodje je bilo vrhunskih modela za gledanje i slusanje!
sve u svemu ..... ODLICAN 5 ()-()
Ja sam se trudio da okom objektiva zabiljezim sto vise trenutaka.... i tako sam na kraju skljocnuo 450 puta... a od kojih sam sacuvao 180 fotografija koje cu podijeliti sa vama....
Par njih cu postaviti ovdje, a ostatak ko zeli moze pogledati ovdje: www.photobucket.com/bgdmiting2011
gizmo:
Bravo za fotke! (res)
n3mke:
:sljus Au bimmer kakve fotke... jel imam dozvolu da stavim suhoja kao avatar? :)
GILE:
Nas cetrnestorica smo malo materijalno a mnogo vise radom zalegli da ovaj skup uspe a vi ste ga svojim modelima i svojim prisustvom pretvorili u nesto o cemu smo mi samo mastali. Neizmerno hvala svima sto ste dosli i ucinili nam cast da vam budemo domacini.
Vasi postovi, slike i predivan film koji je napravio gizmo su sav nas umor pretvorili u novu energiju za neka sledeca okupljanja.
Pamtice se da su tog dana na jednom malom aerodromu u Srbiji prvi put bila prisutna dva mlazna modela (res)
Neizmerno hvala za ovakvu lepotu druzenja ()-()
bimmer:
Gile .... to su bile veoma lijepe rijeci!!!! Hvala puno na gostoprimstvu! (res)
Hvala Gizmo! a n3mke naravno da mozes da koristis fotke! ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version