RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

RC LETENJE BEOGRAD 2011 22-05-2011

<< < (23/29) > >>

srpska posla:
 Pozdrav i hvala svima koji su odgovorni za stvaranje ovakvog skupa, pre svega organizatorima, zatim svim modelarima koji su svojim prisustvom upotpunili skup.

Pasulj je bio.....k'o u "tamnom vilajetu" - Ko ne uzme kajaće se (zato što nije probao), ko uzme kajaće se (zato što nije uzeo više)

Mali doprinos fotoarhivi, od silnih dešavanja ne želeći da propustim išta, slikao sam tek mrvicu.
http://s277.photobucket.com/albums/kk61/nikolash_photo/RC/2011%20RC%20skup%20Beograd/?albumview=slideshow

azoran:
Skup je bio na visokom nivou i svaka cast organizatorima na trudu i organzaciji,pohvale i svima koji su svojim dolaskom,letenjem,vratolomijama i izlaganjem svojih modela na pisti doprineli da ovaj skup bude velicanstven,meni licno je zao sto nisam uspeo da upoznam sve clanove ali ima vremena za to.Uskoro stizu i neke moje slike kao skroman doprinos ovom skupu.

sova:
pomoc,pomoc imam izvaredan snimak startovanja COKA startuje svog malaznjaka snimano fotoaparatom u ntfs formatu ne mogu da ga stavim a traje samo 10 minuta i neverovatnif 700 megabajta.probao sam u nekim drugim formatima da smanjim do 30 mb al i dalje ne mogu da ga stavim na yutube,zna li neko neki program da probam da ga isecem na dva dela ili u koji video format da ga pretvorim da mogu da ga nakacim???????svaki vid pomoci ili saveta dobrodosao!!! probao sam sa programcicem format factory na nekoliko formata al ne znam koji smanjuje naj vise????

presko:
Звезда дана је свакако био Мирче са својим Panther-ом. Први пут да видим лет модела млазњака уживо. Утисци неописиви. Десетак минута је, на целом аеродрому, завладао мук, нестао жамор, сви су ућутали, само се чуо хук Мирчетовог авиона који је парао ваздух. Сви погледи су били усмерени у истом смеру. Ово је требало доживети.
Мирче још једанпут све честитке.

rolex:

--- Quote from: trex450 on May 23, 2011, 08:50:56 PM ---pomoc,pomoc imam izvaredan snimak startovanja COKA startuje svog malaznjaka snimano fotoaparatom u ntfs formatu ne mogu da ga stavim a traje samo 10 minuta i neverovatnif 700 megabajta.probao sam u nekim drugim formatima da smanjim do 30 mb al i dalje ne mogu da ga stavim na yutube,zna li neko neki program da probam da ga isecem na dva dela ili u koji video format da ga pretvorim da mogu da ga nakacim???????svaki vid pomoci ili saveta dobrodosao!!! probao sam sa programcicem format factory na nekoliko formata al ne znam koji smanjuje naj vise????

--- End quote ---

Mislim da ti windows movie maker moze pomoci. Ukljucen je u windows od XP-a. Ako ima win7 moras da ga instaliras windows live movie maker. Program je free i mozes ga skinuti recimo ovde http://windows-live-movie-maker.en.softonic.com/universaldownloader-launch

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version