RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2011 22-05-2011
Gatti.Gatozza:
--- Quote from: gizmo on May 23, 2011, 01:54:16 AM ---
--- End quote ---
Opasan skup, više deluje kao neki sajam RC modela :)
Da li neko može da mi kaže šta poleće iz ruke na 0:41?
zajo:
:'( :'( :'( :'( :'( (zid) (zid) (zid) :'( :'( :'( :'( (zid) (zid) (___)
Надам се да сте примили мои поздрав, прелепо нема шта.
Ја сам био на мои аеродром али мислио сам на вас.
Видимо се на IMAC ондак.
(pijemo)
mirce:
Gizmo, snimci su ti fenomenalni...
Zaboravih reći još jedan detalj, od svih "sprava" i letenja trebalo je videti kako Saburo "tera" mali stiroporski Yak 55...
To je ne za jedan, nego za bar deset (res) (res) (res) (res) (res) (res) (res) (res) (res) (res)...
Nisko, precizno, prosto se igrao sa njim...
Bilo bi lepo ako neko ima snimljen video od tih letova, da stavi ovde na Forum.
Pozdrav
Mirče
apaskalmmx:
Pozdrav do organizatori, bilo e sjajno druzhenje, josh sam po impresie od vcherashni dan. :)aplauz (res)
Video sam modele u zhivo za koi do sad samo sam chitao po iternet.
Mogu da kazhem da slednje godine dochichemo u pogolem broj modelara i poveke modela od Makedonija.
Bravo za Gizmo koi napravio mnou dobro video, sad mogu da kazhim na svi u Makedonija gde sam bio i shta sam video na toj sobir.
Aerodrom "13 Maj": otcjena 10 +
Odlichno uredena pista, treva je bila kao tepih, termika je bila dosta dobrai mislim na takov dan da ne mogu da promashim stubove.
Pasulj je bio odlichan.
Josh jednom se zahvalujem ogranizatori na gostoprimstvo.
Pozdrav
Paskal
Makedonija
sova:
svaka cast za organizaciju,bilo je super imao sam cast da prisustvujem prvom startovanju mlaznog motora na modelu na COKINOM avionu.morao sam rano da napustim druzenje zbog obaveza i jako mi je zao sto nisam probao taj pasulj o kome svi pricaju posle letanja,pozdrav svima ,nadam se da je loza koju sam doneo legla kao aperitiv pred jelo !!!
coka priprema pred zapustanje:
start masine:
letenje monstruma-pilot coka
a sve je ovo dokumentovao vas drugar goran stancevic-sova koga nisam upoznao nek mi oprosti drugi put
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version