RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Moj Quadro, 40cm od motora do motora, sa Wii ziroskopima
rolex:
Pa to je sve relativno, ja sam na Miljakovcu i koristim, za heli, pomoćni teren fudbalskog kluba "Rakovica". Vidim da još neki članovi foruma koriste isti za helije ali ih nisam sreo još :)
Koliko ti je to zgodno, proceni sam. Teren je uglavnom prazan ali se desi nekad da ima neka utakmica ili da se pojavi poneki rekreativac koji trči oko njega.
Ipak smo u gradu i takvo mesto nije lako naći. Mogu da ti predložim još NBGD kej iza bloka 45. Moraš da voziš malo više da bi bio sigurniji ali uvek neko prođe.
jackrc:
Hvala za ideje, mozda dodjem nekada na teren "Rakovice" a i NBGD nije isljucen.
vlada.bgw:
--- Quote from: rolex on May 17, 2011, 01:52:33 AM ---Pa to je sve relativno, ja sam na Miljakovcu i koristim, za heli, pomoćni teren fudbalskog kluba "Rakovica". Vidim da još neki članovi foruma koriste isti za helije ali ih nisam sreo još :)
Koliko ti je to zgodno, proceni sam. Teren je uglavnom prazan ali se desi nekad da ima neka utakmica ili da se pojavi poneki rekreativac koji trči oko njega.
Ipak smo u gradu i takvo mesto nije lako naći. Mogu da ti predložim još NBGD kej iza bloka 45. Moraš da voziš malo više da bi bio sigurniji ali uvek neko prođe.
--- End quote ---
Role , imam ja livadu u knezevcu , pa poteraj tvoje masine , nije velika jedno 15x30 , ali moze lepo da se leti ;)
BTW , nema te na BGW-u ?
Pozdrav
jackrc:
Evo jedne sjajne alatke za trazenje livade za letenje. Radi se o sajtu Bing Maps
http://www.bing.com/maps/
Zoomirati maksimalno region koji zelite da vidite, zatim otici na Birds Eye prikaz. Pri maksimalnom zumu vidite kuce i okolinu sa visine od oko 20m. U desnom gornjem uglu se nalazi kompas (krug sa N unutra), kada ga rotirate dobijate pogled sa razlicitih strana, istok, zapad itd. Nas su slikali 2010 godine ocigledno iz aviona (mislim da se tu ugovaraju domace firme), pa zatim sklapajuci snimke. To se vidi na, recimo, Skupstini koja i dalje ima skele na fasadi kada su bili radovi. Tako mozete videti stanje bilo gde vas zanima iz 2010-te.
Bolja alatka od Google maps i moze se koristiti za razne namene.
jackrc:
Eto jos jednog posla za multikopterase u buducnosti! Za Dragana (gizma) prvenstveno.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version