RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Pancevacki RC modelari

<< < (4/9) > >>

dimitri:

Kako sam se  obradovao kada sam juce video Preska, mog prijatelja, na nasem
   pancevackom aerodromu :).Mnoge protekle  godine smo se sretali  i leteli na "Lisicijem jarku"
   ali bas nikada  ovde u Pancevu.Iako je proslo nekoliko sati u prici i malo mog letenja, bilo je malo
   vremena  i kao i uvek nedovoljno da ispricamo jedan drugome sve sto bi zeleli, uostalom,kada se
   sastanu modelari, prijatelji, sve vreme ovog sveta ne bi bilo dovoljno da se bas skroz ispricaju :).
   Siguran sam da ce biti jos ovakvih susreta  i jedva cekam da se oni dogode .
   Pozdrav od Radovana

dimitri:

Danas popodne su se okupili pancevacki Rc modelari na pokosenoj pisti aerodroma.
      Bilo je puno letenja, druzenja i na srecu bez lomljenja modela :).Evo par fotografija.
      Pozdrav od Radovana

orao:
Pozdrav Pancevackim modelarima,lepo je videti vase aktivnosti na tom aedromu.Mogli bi i vi da odrzite neko druzenje?

dimitri:

Hvala Orlu na lepim zeljama i pozdravu  :).
    Pozdrav od Radovana

dimitri:

Damir i ja smo danas leteli na nasem aerodromu.Vreme  je bilo sasvim
     prijatno, malo je bilo vetrovito ali obojica volimo da letimo po vetru.Damir je doneo
     svog CAP232, uspesno ga je reparirao posle predjasnjeg pada, otkazala servohorna na
     horizontalcu.Cap je 1500mm sa motorom asp 7.5ccm dvotaktni.Model je ceski "topmodel.cz".
     CAP i Damir lete prelepo :). Ja sam konacno poleteo svog Giles202 . To je model 2  metra
     sa motorom OS MAX 160 FX.Odlicno leti sa tim  motorom,izgleda da ce to  biti  moj omiljeni model :).
     Od trimovanja je bilo potrebno dva klika dole na horizontalcu i svo ostalo je kako treba.
     Pozdrav od Radovana

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version