RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Pancevacki RC modelari
dimitri:
Kako sam se obradovao kada sam juce video Preska, mog prijatelja, na nasem
pancevackom aerodromu :).Mnoge protekle godine smo se sretali i leteli na "Lisicijem jarku"
ali bas nikada ovde u Pancevu.Iako je proslo nekoliko sati u prici i malo mog letenja, bilo je malo
vremena i kao i uvek nedovoljno da ispricamo jedan drugome sve sto bi zeleli, uostalom,kada se
sastanu modelari, prijatelji, sve vreme ovog sveta ne bi bilo dovoljno da se bas skroz ispricaju :).
Siguran sam da ce biti jos ovakvih susreta i jedva cekam da se oni dogode .
Pozdrav od Radovana
dimitri:
Danas popodne su se okupili pancevacki Rc modelari na pokosenoj pisti aerodroma.
Bilo je puno letenja, druzenja i na srecu bez lomljenja modela :).Evo par fotografija.
Pozdrav od Radovana
orao:
Pozdrav Pancevackim modelarima,lepo je videti vase aktivnosti na tom aedromu.Mogli bi i vi da odrzite neko druzenje?
dimitri:
Hvala Orlu na lepim zeljama i pozdravu :).
Pozdrav od Radovana
dimitri:
Damir i ja smo danas leteli na nasem aerodromu.Vreme je bilo sasvim
prijatno, malo je bilo vetrovito ali obojica volimo da letimo po vetru.Damir je doneo
svog CAP232, uspesno ga je reparirao posle predjasnjeg pada, otkazala servohorna na
horizontalcu.Cap je 1500mm sa motorom asp 7.5ccm dvotaktni.Model je ceski "topmodel.cz".
CAP i Damir lete prelepo :). Ja sam konacno poleteo svog Giles202 . To je model 2 metra
sa motorom OS MAX 160 FX.Odlicno leti sa tim motorom,izgleda da ce to biti moj omiljeni model :).
Od trimovanja je bilo potrebno dva klika dole na horizontalcu i svo ostalo je kako treba.
Pozdrav od Radovana
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version