RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Pancevacki RC modelari
dimitri:
Danas kasno popodne smo se Nikola i ja nasli na nasem aerodromu.Duvao je dosta jak bocni vetar pa posto
nije pokosena trava bilo je bas nezgodno za poletanje i sletanje.Planiramo da ovih dana pokosimo jedan deo za nas
RC modelare.Nikola je doneo svoj novi trener, sve u kompletu je kupio kod Zajka i posle dosta vezbe na simulatoru
vec samostalno polece, slece i to jako dobro:).Ja sam stelovao motor i pripremam se da sutra ili prekosutra letim
GILES-202 .Evo dve slicice napravljene mobilnim(izvinjavam se), narednih dana ce biti vise pravih fotografija :).
Pozdrav od Radovana
Miki Va:
Zaista lepe vesti da se u Pancevu pojacava modelarska druzina :)aplauz , citajuci prve redove posta sa tugom se secam kako su se nekad organizovala skolska takmicenja u raketicama/raketoplanima ,A1 ... i kako je bilo mnooogo klinaca po skolama zeljnih da se bave ovim prelepim hobijem.I ja kao jedan od njih sam imao srecu da zivim u tim vremenima i sa A.K "Krusik" obidjem celu bivsu Jugu po raznim republickim i saveznim takmicenjima nazalost danas to vise nije tako i mladima su sasvim drugacije zelje i prioriteti (ne njihovom krivicom) a i da hoce nemaju gde da se edukuju .Nekadasnji aeroklubovi su ostali bez para i sponzora ,skolstvo je totalno nezainteresovano za buducnost omladine i zato nazalost imamo ovoliko mladih kriminalaca ,narkomana .... Zbog svega navedenog veoma sam srecan kad procitam Radovanove reci :
--- Quote ---prijatno sam se iznenadio kada sam skoro otisao na
pancevacki aerodrom i tamo zatekao nove modelare u punoj aktivnosti,glow, elektro,svi do jednog
prepuni pozitivne energije i zelje za letenjem
--- End quote ---
Samo napred, zelim vam jos dosta novih clanova i puno modela u vazduhu !!!
PS:Lepe fotke a narocito mi se dopada kako je dekorisan Giles (moj brend :big smile )
Velik pozdrav od Valjevske ekipe !
Miki ()-()
Gatti.Gatozza:
Ovaj Giles izgleda fantastično!!! Obožavam da ga letim na simulatoru :))
dimitri:
Hvala Mikiju na lepim recima. Sto se GILES-a tice, to je model koji su proizveli Cesi uz pomoc Francuza
( Topmodel cz i Topmodel fr) ja sam ga malo preradio i treba sad da vidimo kako ce da leti. :).
Pozdrav od Radovana
GILE:
Jedva cekam da vidim tog imenjaka uzivo. Mora da je dobar kad mi je imenjak (yay) Radovane drago mi je da ste dobili drustvo na tom divnom i ogromnom aerodromu valjda ce te se snaci za neko kosenje pa da uzitak bude kompletan.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version