ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Polyquest Lipo
magic:
Jedan od NAJCESCIH uzroka naduvavanja baterija je to sto se previse trose. Nemojte NIKADA da dozvolite da vam ESC iskljucuje baterije i da tako odredjujete duzinu leta. Moje zlatno pravilo je da ako je posla leta napon na celiji ispod 3,6V skrattiti vreme leta, idealno to je 3,7V jer onda i ako su opterecene nece pasti ospod 3V po celiji.
--- Quote from: Danijel on May 14, 2011, 10:29:44 PM ---Moje misljenje do 3s koristiti bilo kakve cak i turnigy su ok.
5s ili 6s samo skupe baterije flight power, dualsky itd
ja koristim dualsky i nema bas ni jednu gresku
dok recimo rhino 6s sve su mi oslabile i to drasticno dok dualsky kao prvi dan
Primetim to kod helikoptera jer izgubi snagu cim stavim dualsky podivlja a iste i voltaza i ma
--- End quote ---
Danijel, bez uvrede, ali suvise si kratko u hobiju da bi sa takvom sigurnoscu tvrdio to sto pricas. Isto tako, nisu u svakoj aplikaciji potrebne vrhunske baterije. Helikopteri i impeleri su poznati da "jedu" baterije zato sto je baterija skoro svo vreme trajanja leta maksimalno opterecena i tu brend igra ulogu dok je kod aviona sasvim drugacji slucaj, tu su samo kod ekstremnog 3d letenja ozbiljnije opterecene. Kod F3A letenja pikovi su 80-90A ali to je samo par sekundi u vertikali, posle toga baterija ima vremena da se malo "odmori" do sledece vertikale.
Pocecu uskoro da kacim grafikone iz E-loggera i cell logera (koji inace apsolutno preporucujem) pa ce biti jasnije. Potrazite na forumu topic o cell logeru, o tome sam vec pisao.
poz
Danijel:
Ne ja kazem samo za helikoptere
i kod njih su mi se baterije zipy rhino i turnygy pokazale lose sve a imam ih oko 15 kom dok recimo dualsky imam 5 kom i posle 3 meseca velika je razlika kada vozim sa dualsky a kada stavim turnygy vodim vozim 1 min manje i i desilo mi se da mi je helikopter pa sa jednom turnygy baterijom posle 2 min leta prijemnik je ostao bez napajanja
u trenutku baterija 6s 2600ma je pala na 14v imam neku telemetriju pa mi pise koja je min voltaza baterije da nemam ne bi ni znao zasto je heli pao
sad u svim modelima stavljam bec min 7.5a za manje helikoptrere a za vece cak 20a
Yu-men:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1160946
Evo rezultati testiranih baterija, medju kojima su :
Hyperion VX G3 2200mAh
Turnigy 2200max 35/40C
Polyquest XF 2200max
Rhino 40C 1850max
(F)Lightmax 40C 2200mAh
i
(F) Lightmax 40C 1800max
Ako uzmemo u obzir rezultate, kvalitet i cenu ispade Polyquest (zbog visoke cene) najgori, a Turnigy i Rhino najbolji.
pozdrav
Yu-men:
;namig
Nema veze sa Polyquest baterijama, ali svakako je interesantna informacija.
Zippy: Great value for money. Average Cycle Life* (100+) and minimal voltage sag under load.
TURNIGY Standard: Excellent value, Longer Cycle life* (160+) and very low voltage sag under load.
TUNIGY nano-tech: Unbeatable performance, Longest Cycle Life* (250+) and almost 0 voltage sag under load.
*Cycle Life results from discharging at full C rate to 3v. End of life when battery has 80% capacity.
pozdrav
jackrc:
Polyquest baterija, cena. Kojesta ... kineski proizvod sa prelepljenom etiketom, sto nikako ne znaci da su lose, vec precenjene.
Moja iskustva su sledeca:
- uzeti bateriju sa sto vecim C rejtingom, dokle budzet dozvoljava. Takva baterija duze traje (vise ciklusa) i dozvoljava veca maltretiranja pri punjenju i praznjenju.
- po mogucstvu uzeti bateriju sa nesto vecim kapacitetom, do granice propisane tezine za model. Bolje je ustedeti na tezini negde drugde, nego na bateriji.
- baterije Rhino su se pokazale kao najbolji odnos cene i kvaliteta, mada opet ne u svim dimenzijama. 3S 2100maH 30C jako dobre, 2S 1050maH 30C (vec na 8A napon pada na 3.6V kod pune baterije) prosecne.
- baterije Zippy sve koje imam vrlo korektne a jeftine
- Turnigy standard prosecne
- Turnigy nano-tech narucene, treba da stignu, napisacu kasnije o njima posle nekog perioda eksploatacije. Inace na forumima dosta hvaljene.
Toliko od mene...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version