RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
problem sa hobbyking
the doctor:
oo)) dali ima neko isti problem sa porudzbinama iz hobbyking ili sam ja u maleru velikom taman skupi pare za delove hk500gt i naruci iz visom karticom iz hk prva posiljka kaze poslato 11-maja dobio sam trk number gde neizlazi nista na airmail tracking a druga ,treca,i cetvrta posiljka kaze na njihovom sajtu naplaceno sve faktura na mail stigla i posle nekoliko sati stize mi mail gde gospoda kaze posaljite nam kopiju visa kartice i slliku gde ce da se vide samo zadnji cetri broja i uznem ja slikam i posaljem i niko nista ne spominje vise zakinuse me za 290$ i u Payment status stoji paid a u warehouse status prvo bilo procesing pa posle not available tako da moj 500gt nece skoro da poleti oo)) svaka pomoc dobrodosla
Sava:
Ma ne sekiraj se, stići će sigurno. Zastoj je u samoj pošti HK. :big smile
the doctor:
nadam se da si u pravu :)aplauz
disljenko:
Nemoj da se brines, to je sigurno njihova polisa kad je veca suma u pitanju i mera predosroznosti. Paket ti stize 100% cim ti tamo stoji da si platio. A to oko pracenja posiljki nemoj da se opterecujes, jer meni za poslednju posljiku je pisalo samo kad ce da napusti HK. pozzz
the doctor:
ma za ovu prvu sto je poslata kao i nije opasno to je oko 60$ a za ove resto me muci najvise jer tamo gde je procesing ne menja se nista vec nekoliko dana a i ne odgovaraju mi mislim da sam im zatrpao sanduce sa porukama hehe jedino sad komsijinu kravu da prodam za delove sledece he he
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version