RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
problem sa hobbyking
the doctor:
pa onda je to super nije znaci samo kod mene provera stize onda, a da znas bez pivce ladno nista nema bolje ()-()
the doctor:
nebeski ti rece Live support im je offline gledao sam i po drugim forumima stranim imaju ljudi isti problem kao ja i odgovori nemaju uopste vec 10 dana a mozda i vise
nebeski:
Support je trentutno offline ali u radno vreme su najcesce online. Cak su najavili da ce da uvedu 24h support.
Doduse pre par dana su mi trebali da promenim nesto u posiljci koja je trebala da krene i taj dan nisu uopste bili online, ali mislim da je to izuzetno.
Ranije sam ih vise puta kontaktirao, nakon sto kliknem na chat, sacekam par minuta da dobijem operatera i dogovorim sta mi treba.
the doctor:
ce da vidimo veceras sta ce biti....nocas posle 3h je radan dan, nadam se da cu dobiti neki odgovor, jer inace moracu da spremim 100% poruke da im posaljem na koje mi do sada nisu odgovorili mmmm
todor:
I meni su trazili karticu, ja skeniro poslao i stalno ih "bombardovao" porukama, jel sve OK.
Posle 2-3 dana sve je ok. TR broj kad dobijes od HK tek posle 48 h mozes da ga koristis, posta im je jako spora.
Pozdrav.
Imas ovde slicno:
http://rcfly4um.org/index.php?topic=6475.15
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version