RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

mala pomoc

<< < (9/11) > >>

sova:
ti su mi i dali ideju,posto sam u sletanju zimus zakacio za neku travku od cicka i posto je bilo hladno naprsao je celom duzinom,unutra je jedna plasticna sipka ,okolo je neka folija kao da izgleda karbon a unutra PURPENA da ne poverujes kinezi su cudo,ja sam narucio samolepljivo karbonsko platno i hocu da presvucem jedan drveni par sa karbonskim platnom dobicu na cvrstini a tezi ce biti oko 30 grama.sto je opet leksa od onih od smole crnozutih.
probacu pa cu videti sta ce biti,jel ti sa hobykinga kupujes bez paypala???

Danijel:
Nemoguce je presvucu elisu i da je izbalansiras osim ako nemas neku masinu
jer ako je 5grama teza ima taj helikopter da se trese ceo

sova:
imaju neke male cake koje su mi pokazane u zavodu "moma stanojlevic" oni tamo prave krakove za nasu osmicu tj mi-8 i mi- 17  al necu sad o tome dok ne stigne karbonska folija.i ne probam kako to funkcionice!!
polako sve po redu bice slika i ako uspe i ako ne uspe!!!

pericamitic:

--- Quote from: trex450 on June 12, 2011, 05:43:34 PM ---ti su mi i dali ideju,posto sam u sletanju zimus zakacio za neku travku od cicka i posto je bilo hladno naprsao je celom duzinom,unutra je jedna plasticna sipka ,okolo je neka folija kao da izgleda karbon a unutra PURPENA da ne poverujes kinezi su cudo,ja sam narucio samolepljivo karbonsko platno i hocu da presvucem jedan drveni par sa karbonskim platnom dobicu na cvrstini a tezi ce biti oko 30 grama.sto je opet leksa od onih od smole crnozutih.
probacu pa cu videti sta ce biti,jel ti sa hobykinga kupujes bez paypala???

--- End quote ---

Da Visa kartica, vec imam nekih 15-16 narudzbina bez ikakvih problema.

sova:
do sad sam kupovao amo preko paypala na ebay pa nemam iskustva bez njih hvala na savetu probacu ako ne uspem sa karbonskom folijom pa sta bude!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version