AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
FPV videos
ak:
Svi koji imaju neki materijal ovog tipa su dobrodosli da ga i okace ...
Malo testiranja ...
shimano:
Bravo, odlicni snimci! Na kojoj visini si leteo u termici na drugom snimku? Stavio bih privezak kamericu na glajdera pa me zanima gde bi bilo najpogodnije da je stavim. Pozdrav.
Goran Scekic:
ODLICNO.
Cestitam
ak:
--- Quote from: shimano on May 26, 2011, 08:55:41 PM ---Bravo, odlicni snimci! Na kojoj visini si leteo u termici na drugom snimku? Stavio bih privezak kamericu na glajdera pa me zanima gde bi bilo najpogodnije da je stavim. Pozdrav.
--- End quote ---
Nisam imao prikacen OSD na snimku sa Cularisa, ali cenim da je oko 100-200m, prvo penjanje vise.
Termika bas i nije radila kako zna na tom mestu, a i nije bilo orlova da im se prishljamcim :)
Kameru mozes bilo gde ali mislim da bi naijnteresantnije bilo da je okacis na rep da se vidi ceo model, ako mozes da izbalansiras :)
Privezak kamere nemaju sirokougaono socivo pa deluju dezorjentisuce ako nemas neku referencu u vidokrugu, neki deo modela. Moje misljenje ...
@Goran Scekic
hvala, hvala
shimano:
Danas iako je bilo vetrovito u zelji da napravim prvi snimak iz vazduha postavim kamericu na vertikalac glajdera i pricvrstim je onom trakom sto koriste moleri, poletim sav srecan sto cu imati snimak i posle par minuta primetim da se glajder cudno ponasa pa krenem na sletanje. Uz prilicno jak vetar i nestabilan model nekako sletim i imam sta da vidim, kamerica otpala. Nisam je nasao ali me cudi da je toliko izvela model iz ravnoteze.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version