AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
FPV videos
ak:
--- Quote from: kole_niš on July 07, 2014, 02:16:03 PM ---Ak,
fpv naravno, nego prvi put sam na toj lokaciji, pa nije bilo bas skroz opušteno zbog one litice, al lokacija je stvarno fenomelanla, jedino što nas ubi Sunce i ispustismo dušu dok se popesmo gore, priličan je uspon. Druga stvar, ako nešto krene po zlu, nema popravnog - ode letelica, što je dobro za adrenalin :) Kolege sa termalcima kažu i da su struje odlične, može satima da dse glajduje. Eto ideje, možda nekad napravimo skup ovde. Dole u podnožju ima i futblaski teren, koliko sam na brzinu video, u solidnom je stanju za sletanje ozbiljnijih aviona, samo još da nam daju dozvolu lokalci...
--- End quote ---
Odlicno, cim prepakujem FPV opremu na jedrilicu (Cularis) mogao bi i da dodjem.
Jedrilicar:
Svaka cast!
Mislim da nema onog kome se ovaj snimak ne bi svideo.
I molbica: sta koristite od FPV opreme?.. :big smile
kole_niš:
Pozdrav!
običan fpv-combo sa HK-a, samo ja sam ga pojačao malo na predajniku, koristim 400mW, ranije sam bio na 200mw, al iz nekog razloga je prestao da radi (doduše posle pada). A dodatno sam uzeo cloverleaf antene takođe sa HK-a, 12$ mislim da je bio komplet, mada sam i pravio neke antene sam, radile su super, al ove su manje i lakše se pakuju i premeštaju sa letelice na letelicu. Nisam sad siguran za cene, al optrilike 100ak$ može da pokrpi i više nego što je potrebno.
Jedrilicar:
(res)
banbo:
Lokacija je super kao i snimak, samo si trebao da hvatas malo vise i jedrilicara da ne bude zapostavljen ;namig :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version