RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Honey Bee CP3 problem

<< < (3/4) > >>

milomirts:
druzei mam isti heli i lupao sam ga jednom i zamenio delove,sad pocinje da krece ulevo cim ga podignem 20-30cm od zemlje.jel bi mogao da mi kazes u kom polozaju bi trebalo da budu servomotori
kad se menjaju delovi ako bi mogao i sliku da postavis jer stvarno vise neznam sta da radim.

todor:

Nadam se da ti je jasno, servo motori, tj polugice, moraju da budu tako da swashplate bude horizontalan.
Naravno za osovinu od 5mm i vecu postoji mali alat za podesavanje istog u horizontalni polozaj, ovde je to isto ali bez rasklapanja gornjeg
dela izad swashplat-a. Znaci moras servo ruke trimovati, upali stanicu pa prikaci heli na bateriju, motor iskljuci, pa onda kad namestih horizontalno
trebao bi da bude ok. Nista ti ne znasi ako namestas rucno servoe, pomeranjem, kad je stanica ugasena, jer kad je upalis oni se vrate u pocetni polozaj. (pijemo)

milomirts:
hvala probacu kao sto si rekao pa cu da javim sta sam uradio,nadam se da ce da uspe.

milomirts:
druze hvala na pomoci ali mi nesto slabo ide,nemogu bas da se snadjem.definitivno cu morati da nadjem nekog ko bi to mogao na licu mesta
da pogleda i da mi pomogne da namestim.hvala jos jednom.

todor:
Vidi ovako, kad upalis stanicu pa heli, swashplate mora da bude horizontalan.
To mozes i rusno da namestis, tj da servoe trimujes dok ne postignes
da isti bude horizotalan.
Mozes i ovako ako ti ideu levo ti na stanici imas one dugmice za trimovanje
pa daj odprilike konta na stanici malo, podigi ga pa vidi, ako treba daj jos udesno i tako
dok ne postignes da koliko toliko stoji u mestu tj vazduhu.
Pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version