RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Pocetnik
predator:
preporuke za pocetnicki helic RTF da ima 3 ch i pozeljno je da ima rupu za usb da moze za simulacije i naravno da je jeftin,nije bi bitna marka.
;D ;D ;D
n3mke:
a jel mora 3ch?? Ima da se nabavi E-Sky honey bee king 2, ima stanicu 6 kanala, upravljiv u svim pravcima, cak moze i za 3d. U rtf kompletu idu stanica, helis, punjac, li-po baterija, znaci samo napunis baterije i spreman je za let. Cena je oko 115$-130$ sto je smesno za takav helikopter.
predator:
ma kakvi 6 kanala to je previse jer ja nikad nisam vozo helic.nije bitna ni velicina
n3mke:
helikopter sam po sebi poseduje 4 kanala: gore-dole, rotiranje levo-desno, napred-nazad i nagib levo-desno.
A stanica koja ide uz njega poseduje 6 kanala pa se moze koristiti i za ostale helise ili avione.
predator:
imal jos neki prijedlog,jer meni netreba za 3d letenje samo nako za zafrkanciju nebi ja ni to nagib zato ak padne pod nagibom bice veca steta neg ak padne ravvno a ja to nebi ni koristio meni je sam potrebno da ide gore dole ljevo desno i naprijed nazad i da je mal jeftinije naso sam na dmt modellbau jedan helic odgovara mom opisu sam sto ima dupli rotor a meni se to i nesvidja bas,a 40 je eura.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version