RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Buduci Rc pilot iz Ečke

<< < (2/3) > >>

kremic:
 (thumb)

kremic:

--- Quote from: djbojan on June 03, 2011, 01:19:39 AM ---Jedan snimak kad sam razradjivao motor, nekako mi bas drago da sam naleteo da kupim nov model i nov motor, pa onda polako razrada i sklapanje.

Na modelu i motoru se zahvaljujem nasem kolegi Kremic Dejanu, bas sam naleteo na lepu stvar.

--- End quote ---

Zdravo Bojane,

Drago mi je da je sve ok. Nego, kada ovako razradjujes motor, radi to sa montiranim krilom na modelu. :)

Poz.
Krema

djbojan:
Evo i jedne ranjene ptice, ali solidno se oporavila, bez nekih vecih tragova.

A evo jednog projekta koji je zapocet na osnovu uspesnog rada kolege sa foruma Gabora Lastovića, strasno mi se svidelo kako odel leti a tako proste izrade.

Gabor:
Znači još malo pa će model da poleti. Drago mi je da si i ti odradio ovaj model. Kako sam već pisao, nije ništa strašno. Jedino, ako smem jednu primedbu, malo si možda prelio sastave sa lepkom, ali i kod mene je tako bilo kod prvog modela. Znači ugradi elektroniku i videćeš, ima da ti pruža dosta uživancije prilikom leta... (<--)

Vidim imaš i Sky Hero-a, pa jednom bi mogao da svratiš do nas, na jedno zajedničko letenje, druženje, nismo mi toliko daleko...

Pozdrav, Gabor

djbojan:
Hvala na savetu, to sam znao odmah, jos dok sam lepio, ja vise volim da ima cvrstinu, pa makar i malo sporije leteo, a i prvi je model, sad znam gde su mi greske pri izradi,

a i kupio sam pakovanje tog IZO-FLOOR-a , oko 6 kvadrata je u pakovanju i kosta 1320 din,   tako da imam da vezbam,

hteo sam da odradim neki speed boat sa izoflorom ali moram prvo naci vodootporan lepak.

A i reci mi gde si kupio motor za ovaj model ? i koliko je tezak

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version