RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Merkur

<< < (8/8)

mikula:
@Nikola

Pleksi nisam kupio, to je verovatno poklopac neke davno rashodovane kutije. Upotrebio sam ga za bocne prozore, dok je soferka od 5-litarskog balona za vodu. Ova gradnja je gotovo cela izvedena od materijala zatecenog u radionici.
Sto se nacrta tice, imam sken preuzet odnekud sa Neta. Planove u vektorskom formatu nemam. Nacrtao sam jedino modifikovana rebra u AutoCad-u da bi ih odstampao i kasirao preko bukovog spera. Daleko je od kompletnih nacrta ali verujem da ce biti dovoljno. Saljem na PM.

Pozz.

mikula:
U medjuvremenu bilo je dosta voznje, a izvrsene su i manje modifikacije. Pokazalo se da najvece baterije koje imam (Zippy 2200mAh 25C) nisu dorasle zahtevima. Prilicno se greju, a pri gasu od 80% i vise, vec nakon bukvalno nekoliko sekundi javlja se podnaponski alarm... Nabavio sam zato Zippy 5000mAh 20C i sada je to sasvim druga prica. Baterija jedva da se greje i ima energije za dvadesetak minuta zustre voznje. Sada je 60A ESC usko grlo. Pri punom gasu merim preko 70A i ne zelim da saznam koliko dugo bi ESC mogao da izdrzi.
ESC se pomerio u stranu da ustupi mesto vecoj bateriji i watmetru.

U kabini, na mestu vozaca je kamerica.

Evo i jedan krug iz njene perspektive

http://s243.beta.photobucket.com/user/bosiljko/media/Merkur%202/11.mp4.html

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version