RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

letenje gazele

<< < (2/2)

pericamitic:
U bre, pa ti si neki opasan!! :_D

Mislim da ce ti admini pod hitno morati skinuti ono "POCETNIK" u statusu.
Pozdrav.

Savke89:
Koliko se ja razumem prozvao si administratope,a to ti ne de u prilog!zato sto je to jedan od losijih nacina da napravis post.Komentarisi temu a ne mene pocetnika i administratore i zelim da se ovakvi kmentari ne vezani za temu -brisu-poz.......

rolex:

--- Quote from: Savke89 on June 11, 2011, 11:13:11 PM ---Koliko se ja razumem prozvao si administratope,a to ti ne de u prilog!zato sto je to jedan od losijih nacina da napravis post.Komentarisi temu a ne mene pocetnika i administratore i zelim da se ovakvi kmentari ne vezani za temu -brisu-poz.......

--- End quote ---

Izvini što se mešam ali mislim da je komentar upućen autoru snimaka a ne tebi :)
Što se snimaka tiče stvarno su dobri, moje jedino pitanje je da li je taj nizak let izveden u svrhu obuke-trenaže ili hira pilota?
Nadam se da nije ovo drugo.

pericamitic:

--- Quote from: Savke89 on June 11, 2011, 11:13:11 PM ---Koliko se ja razumem prozvao si administratope,a to ti ne de u prilog!zato sto je to jedan od losijih nacina da napravis post.Komentarisi temu a ne mene pocetnika i administratore i zelim da se ovakvi kmentari ne vezani za temu -brisu-poz.......

--- End quote ---

Izvini sto se oseti prozvanim :sljus

sova:
svrha leta je prikriveni prilaz zoni dejstva,obuka u niskom letu prikrivanje iza konfiguracije terena do navodnog cilja!a to je u vojvodini jedino izvodljivo niskim letom.kad dodjemo u zonu dejstva onda pilot lebdi na nekih 3-5 metara a operator-strelac u ovom slucaju ja "ispaljuje raketu vazduh-zemlja -maljutku" i posle toga isto tako niskim letom bezanija u bazu tj aerodrom

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version