RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

EXTRA 260 by Radovan Dimitrijevic

<< < (2/3) > >>

SABURO:
Hvala, nadam se da ce jos dugo dugo ostati u mojoj floti.
;)

, par fotki sa drugog leta:

SABURO:
... upravo prelistavam stare časopise i ima na šta da naletim, ako se ne varam reč je o baš ovom modelu kojeg je gosn. Radovan napravio.., verovatno je on jedini koji ovo sad može da potvrdi!?
:)

Inače naslov modela u robbe-ovom časopisu glasi EXTRA 300, a ja sam ga predstavio kao EXTRA 260, jer mi nekako više liči na 260-cu nego na 300-ku, al da ne dužim, evo i skenirana fotka sa specifikacijom...
;)

kliknite na ovaj link za download slike u punoj rezoluciji:

http://www.mediafire.com/?gyctjdodk4m

poz
 ;D

dimitri:

Radovan potvrdjuje :)
       Da to je taj model. Januara 1999,Coka mi je predlozio da napravim taj model i ponudio mi je
       plan za extru 300 firme Robbe. I ovom prilikom se zahvaljujem Coki jer me  je tada ohrabrio
       i uveo u sasvim novu dimenziju modelarstva.
            Ko zna zasto su u firmi Robbe nazvali taj model "extre 300", meni lici na  extru 260.
       Evo   par slicica  iz nekih proteklih godina.
       Pozdrav Radovan

mirce:
Sad je meni jasno zasto ti ono "moje pisanije" citas tako pazljivo  ;)...
Ima u tebi "virus" konstruktivnog pravljenja i to me bas raduje...

Verujem da si uzivao "vracajuci dusu" starom modelu a, pogotovo si ponosan sada kad je sve gotovo. I treba da budes ponosan jer si uradio fenomenalan poduhvat. Svaka cast....

Posto znas da sam ja firmopisac evo nudim ti, naravno dzabe, da ti napravim nalepnice za model da bude stvarno kakav je bio, ili kakav zelis da bude...

Pozdrav

Mirce

SABURO:

--- Quote from: mirce on September 22, 2008, 09:32:16 AM ---Verujem da si uzivao "vracajuci dusu" starom modelu a, pogotovo si ponosan sada kad je sve gotovo. I treba da budes ponosan jer si uradio fenomenalan poduhvat. Svaka cast....

--- End quote ---

Hvala, zaista sam se trudio. Ipak je drugačije kad nešto ( napraviš od 0, repariraš...) nego kad sklopiš iz ARF kita, jednostavno ima razlike, a i oseti se pri prvom letu pogotovo ( adrenalin )!
;)

--- Quote from: mirce on September 22, 2008, 09:32:16 AM ---Posto znas da sam ja firmopisac evo nudim ti, naravno dzabe, da ti napravim nalepnice za model da bude stvarno kakav je bio, ili kakav zelis da bude...

Pozdrav

Mirce

--- End quote ---

Hvala Mirče na ponudi, nalepnice imam ištampane, samo da ih polepim i sve će da bude cakum pakum.
;)

Još jednom, hvala

pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version